Wysłany: 2009-06-25, 11:31 RĘKAWICE ze skóry naturalniej czy ze skóry z bydlęcej...
Witam.
Chce sobie zakupić rękawicę do boxu oz.12 w miarę profesjonalne i zastanawia mnie która skóra jest lepsza, bardziej wytrzymalsza czy RĘKAWICE ze skóry naturalniej czy ze skóry z bydlęcej? Proszę o opinie ludzi znających się na tym... W necie nic nie znalazłem na ten temat
Te, co podaleś z professionala są jak najbardziej OK, sam takie mam i nie narzekam
Na Everlasta nie ma się co podpalać tylko dlatego że jest znany. Za tą cene dostaniesz o wiele lepsze z Fairtexu, Raji czy Twinsa
Kup buty kipsta i nike i zakładaj na zmane dzień w tych i dzień w tych zobaczymy w których dłużej pochodzisz. Ja bym kupił everlasta bo mają atest AIBA i na zawody lux.
Sugerujesz że te firmy to szajs? Jak lubisz płacić za nazwe, to kupuj sobie everlasta, ale innym tak nie doradzaj, bo te firmy, które ja podałem i które najwidoczniej są ci nieznane, są wg. mnie(i nie tylko mnie) jednymi z najlepszych, jak nie najlepszymi produkującymi rękawice i inny sprzęt. Bo nie płacisz za ciulstwo z tajwanu, tylko sprzęt najwyższej jakości z tajlandii.
Poza tym jak patrze na obyszcia, to mam wrażenie, że one kosztują 40zł. O niebo lepsze są te z professionala.
Więc nie wciskaj komuś kitu, że rękawice z everlasta są najlepsze bo to jedno wielkie ... (dokończ sobie sam)
Cytat:
Ja bym kupił everlasta bo mają atest AIBA
a co to ma do rzeczy ?
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok
Everlast właśnie mi się za bardzo nie podoba z tego względu że za bardzo się cenią Nie twierdze że robią złe produkty czy coś... ale ceny są jak dla mnie za wysokie. A co powiecie na temat firmy Master?
Kup kask na ścigacza made in china bez atestów i hjc z atestami na rajdy i homologacją uliczna rozpędz się do 56km/h i uderz w mur z betonu (oczywiście jak najpierw się nauczysz jeździć bo nie ruszysz ) W hjc z głową nic ci sie niestanie oprucz wstrząsu muzgu a w china przez pęknięcia na kasku muzg ci wypłynie. Nie dla tego że kask jest chiński tylko dla tego że nie ma atestów - to jeśli chodzi o atest
te na górze to są te same rękawice i cenowo odbiegają od twinsa i fiairtexu (które ma mój kumpel) A everlasty są dobre i nie chodzi tylko o nazwę.
Chcesz rękawice do zawodów czy do sparów a może do domu dla zabawy z kolesiami. Jak pierwsze kup everlasty. Jak drugie co chcesz. Jak trzecie to i mastersy się nadadzą
nie chce mi się z tobą dyskutować, ale tez nie chce, żeby przez takiego jak ty qrazer żałował wywalonej kasy, chociaż jak widze, on też nie jest przekonany do everlastów.
Ale przede wszystkim, ile chcesz zainwestować kasy w te rękawice? Bo tak ci bedzie łatwiej pomóc.
A twoje porównanie zalewa jest baaaardzo nie trafne. Co do kasku się zgodze jak najbardziej, chiniola bym w życiu nie kupił bez atestu, ale co mają tajskie rękawice do kasku na motor made in china? I przede wszystkim, po co ci ten atest w rękawicach? Jak mi to wytłumaczysz(co jest raczej niemożliwe), bo widze że usilnie trzymiesz się tego atestu, to może mnie przekonasz. Bo moze to smutne, ale dajesz się robić w konia. Gość napisał sobie atest AIBA a ty w to wierzysz. Niech sobie mają ten atest, tylko po co to komu?
Cytat:
Chcesz rękawice do zawodów czy do sparów a może do domu dla zabawy z kolesiami. Jak pierwsze kup everlasty. Jak drugie co chcesz. Jak trzecie to i mastersy się nadadzą
Może jeszcze ma kupić te everlasty za 550 zł? Na poczatek wystarczą i mastersy, a na zawody, jeśli nie masz własnych, które spełniają wymogi, to da ci organizator. Chociaż ja ci polecam te professionale, do których dałeś link.
Wiadome że everlast od made in china jest lepszy ale czy jest wiele lepszych od tych firm co podane były wcześniej to wątpie
Co do kasków to się zgodze bo sam widziałem kask zwykły rowerowy a taki za 200 zł i była róznica. Ale to są rękawice ... i tylko made in china jest o wilele gorsze
Oto moje zdanie!