Wysłany: 2008-08-26, 16:52 robione rzeczy do treningu?
Często czytam na różnych forach ,,Sam zrobiłem sobie worek do ćwiczeń no bo po co mam wydawać kilka stówek" U mnie z kasą jest krucho , a nie chce mi sie jej marnować czy macie jakieś filmiki lub coś w tym stylu jak zrobić swój sprzęt do ćwiczeń i czy w ogóle dobre jest robienie własnego sprzętu ???
Wyrażajcie swoje opinie , krótko dodam , że sam zrobił bym sobie jakieś przyrządy ponieważ posiadam duże pokłady trocin wszelkiej marki i rodzaju <ojciec stolarz >
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-08-26, 17:03
wiesz, takie samorobne rzeczy na krotka mete do czegos tam sie nadaja, ale lepiej miec profesjonalny sprzet. oczywiscie nie mowie, ze musisz miec sprzet boxerski everlasta i cala silke z wyposazeniem Kettlera lepiej byc cierpliwym, odlozyc sobie troche siana i kupic cos co posluzy Ci przez lata zapodaje link, moze cos Cie zaciekawi http://www.kfd.pl/polak-p...-i-jak-f71.html
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Teo dzieki , i popieram ze na krótką mete wiesz zamierzam kupic tarcze do muay-thai a jak znajdziesz jakis projek zrobienia własnej to daj znac a ta stronka super zrobie wreszcie sobie siłownie no i oczywiscie daje pomoc
polek wiesz widzialem robione tarcze do muay-thai i worki bokserskie
_________________ MMA muay thai
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-08-26, 19:54
Ja byłem jakiś czas temu na kilka dni u babci na wsi, znalazłem jakiś wór zapełniłem trocinami i powiesiłem gdzieś na drzewie. Nawet 10 minut nie wytrzymał bo sie rozleciał Więc nie polecam robienia sprzętu samemu.
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-08-27, 01:12
dobry patent na "swojski" worek to wyciac z materialu tapicerskiego do wersalek, foteli i innych cudow jeden prostokat, kolo i dac to komus, kto Ci to zszyje <z gory mozna doszyc jakies uchwyty oraz wciagnac sznurek, zeby potem to przewiazac>. nie trzeba jednak przesadzac z wielkoscia tego worka, bo trociny sie ubijaja i po jakims czasie dosypywania worek bedzie wazyl za duzo
a jesli chodzi o wykonanie tarcz to prosze bardzo http://www.sfd.pl/Jak_zro...u.-t290895.html
pozdro.!
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...