Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2007-11-19, 22:38
Pytanie do was. Skręciłem kostkę przy treningu kopnięcia z obrotem...śmieszna historia bo podeszwa nie chciała się odkleić od maty:) co robić?tak rzebym mógł szybko wrócić do treningów(aktualnie to nie mogę nawet stanąć w pozycji do walki a o staniu na tej nodze nie mówię nawet)helpe me...bo warjuję
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2007-11-20, 00:00
Stawac to nie radze ja skrecilem kostke, przesuneli mi ja na miejsce i kazali nie lazic jaknie musze. Po 2 dniach zachcialo mi sie cwiczyc. tak cwiczylem po godzinie przez trzy dni z wielkim bulem. potem mi tylko spuchla i dupa (lezec w dodatku z bulem). Wiec lepiej przeczekac.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2007-11-20, 22:51
Dzięki serdeczne. A co myślicie o jakichś stabilizatorach czy coś w tym stylu? do niedzieli muszę mieć w miarę sprawną nogę bo pracuje jako bramkarz i szef będzie się rzucał...wiecie jak jest...
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2007-11-20, 23:14
Jesli bedziesz w stanie (jakotako )swobodnie do tego stabilizatora wlozyc i stac bez wiekszego bulu to mysle ze powinno byc ok. ale biorac pod uwage ze jestes bramkazem to prawdopobne bedziesz nijak zmuszony do wiekszego ruchu, a tego bym nie proponowal.
Tycho zapomnialem podziekowac za podpowiedz. Pogadalem z doktorkiem i kazal wpasc do ortopedy zapobiegawczo zeby sprawdzic co tam nie tak i jak cos nie tak to bede mial costam usztywniajace mi staw biodrowy (Ale ja tam wole nie).
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski