Siema , no to tak mam takie małe zapytanko z kłopotem na czele ... na ostatnim treningu zauważyłem ze jak robie brzuszki ... to strasznie boli mnie (nie wiem) krąg w odcinku piersiowym oraz przy miednicy opisze jak to wygląda :
a wiec jesli chodzi o brzuszki tam trener kazal brzuszki robic ( spięcia ) jak zginam sie to strasznie tak jakby obija mi sie ten ' bolący krąg i oczywiscie że boli ;] bo czuje tą kość i to mi troszke spuchło tak samo jest przy miednicy znaczy hmm tak po chlopsku to tam gdzie sie dupa zaczyna ;-] .. moze ktos z was mial podobny przypadek czy to prostu nie wiem zwykle potluczenie czy lekarz sie powinin temu przyjzeć ...
ja miałęm tak samo jak źle się ułożę spróbuj zmienić trochę pozycję lub rób na miękciejszym podłożu polecam krzesło. Nie tylko ty tak masz, znam parę osób co ma ten sam problem.
Ostatnio zmieniony przez SargoN 2008-11-29, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
no wilaśnie wiesz o to chodzi ze na treningu to jest tak :
panowie do kółeczka i robimy brzuszki potem pompki i to wszystko sie dzieje strasznie szybko .. ja nie mam czasu ab ysobie podlozyc cos pod to ...
a najlepsze to jest to ze jak sie fatalnie uloze to wygladam jakbym srał tymi brzuszkami tak to boli ... nei wiem co z tym zrobic , nei wiem czy to sie wiaże z tym ze schudlem teraz bardzo dużo albo z tym ze przestalem chodzic na basen - zastanawiam sie czy jak bym znowu zaczol regularne treningi na basenie znaczy treningi hmm moze uczesczac na basen ;-p to by to cos dało ale tez mi rpzeszla przez myśl konsutacja z moim trenerem