No było to właśnie tutaj poruszane ale z ty kopem co podał Telesik to bym się zgodził.
Mi się wydaje że do innych kopów masz inne ćwiczenie rozciągające. Bo każde inaczej wpływa... Ale to moje prywatne zdanie
No jeszcze jest ważne ułożenie miednicy jakie kto ma...
Bo są goście co sie mogą rozciągać latami a szpagatu tureckiego za chiny nie zrobią
A żeby noge podnieść bokiem wyżej głowy to trzeba zrobić ten szpagat...
Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Bo prosto noge unieść wyżej głowy to co 2 sprawna fizycznie osoba ci tego dokona
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
No to jest jeden przykład już
Każdy zawsze ma jakiś najlepszy swój kop
[ Dodano: 2009-05-23, 11:29 ]
Zmierzyłem dzisiaj ile mi brakuje... Telesik to przy mnie wymiatasz
Ile się już rozciągasz ???
Jestem po pierwszym treningu sposobem : rozciąganie ABS kopanie.
Jest mi troche trudniej kopną ale daje rade. Następny raz spróbuje ten drugi i zobaczymy co wyjdzie
[ Dodano: 2009-05-25, 17:29 ]
shinra
Już jestem i po takiej i takiej wersji treningu :)
Po ABS są małe problemy z kopaniem a w drugiej wersji o wiele lepiej to idzie. Nie ma rzadnych problemów, bede ćwiczył wersją rozciąganie kopanie ABS
Dziękówa shinra
Ja rozciągam sie od końca września tylko że miałem kilka przerw bo miałem naderwany mięsień czworogłowy i krwiaka pod tym mięśniem i musieli mi wysysać taką dużą igłą...
I nie rozciągam sie systematycznie bo jeszcze jeżdzę trochę na desce i nie mam siły już sie rozciągać... Ale jak bym sie rozciągał sie systematycznie to już bym normalnie usiadł w szpagacie
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
To i tak dużo bo wiele osób traci zapał do tego po miesiącu.
Jeżeli nadal sie bedziesz rozciągał i do tego jakaś SW najlepiej kopana to szpagat zrboisz zanim sie obejżysz