Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 49 Skąd: GDA
Wysłany: 2009-07-14, 16:17 Re: Trening
Zack napisał/a:
aby zwiekrzyc sile oraz rozmiary miesni teraz rodzi sie pytanie czy taka rozpiska nie bedziemi przeszkadzac w zwiekszeniu wagi ?
zwiekszanie rozmarow miesni to raczej budowanie masy :P a poza tym co za roznica czy sila czy masa... jak idzie masa to idzie tez i sila ale w mniejszym stopniu... a nawet jesli chodzi mu tylko o sile to nie zrobi jej pompkami...
On jeszcze pewnie dobrze nie zaczął ćwiczyć a wy mu już każecie brać kreatyne ? Ludzie nie wiem jak jest u was ale jak ja chodze na siłownie to tam wszystkie kosky odradzają brać ten specyfik już chyba lepiej jeśli już jakiś gajner albo aminokwasy.
_________________ Jakie założenie masz? -Proste, Walczyć i Wygrywać .
Chyba raczej każdemu !! ps. co do mojego wieku to w listpadzie tego roku 16 skończe ;] troche pozno...:P Ale ja wyraziłem tylko swoją opinie niech robi co chce :)
_________________ Jakie założenie masz? -Proste, Walczyć i Wygrywać .
ja na początku wg zacząłbym ćwiczyć na początku są najlepsze przyrosty jeśli w miare czasu siła bedzie wzrastać to nie jest źle ewentualnie w późniejszym okresie czasu zabrać sie za jakieś suple ale tak jak napisałem w PÓŹNIEJSZYM OKRESIE CZASU