Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 129 Skąd: częstochowa
Wysłany: 2007-09-03, 23:09
Nortgaroth ja wylondowałem u gurki i synoradzkiego w częstochowie oni mają inne podejście do tematu (szkoła niestety nie istnieje dziś) panowie prowadzą niedokońca legalne interesy
[ Dodano: 2007-09-03, 23:10 ]
synoradzki podobno dalej walczy na zawodach mimo ponad 40 lat
_________________ "Boże chroń mnie przed przyjaciułmi bo z wrogami sobie poradze"
"Grzeczni chłopcy ida do nieba. Niegrzeczni idą tam, gdzie chcą..."
u mnie w mieście jest tajski. i dla osób które nie mają siana na treningi a chcą naprawde walczyć to mają za free!! i tak powinno być w więkrzości polskich klubów!! Oczywiscie za darmo trenują jak trener sprawdzi czy ktos naprawde nie ma siana. A z resztą u mnie treningi tajskiego kosztują 50PLN więdz jak sie postarasz to napewno uzbieraz! I tego Ci zyczę!
człowieku nie kop w powietrze bo sobie stawy rozpied&^isz...
najlepiej zapisz sie do sekcji, tam masz mase cwiczen na rozwój i gwarantuje ze one wystarcza jezeli nie chesz byc w przyszłosci miszczem czegos xD chyba ze masz schiza jak ja to trenuj całe dnie ^^
_________________ If I Control Myself, I Control My Destiny.
I Must Change Today, 'Cos This Is NOW !
Przecież chłopak napisał, że nie ma pieniędzy KaZZy...
To może zacznij od tego, żeby je uczciwie zarobić znajdź jakąs pracę dorywczą, albo spytaj trenera czy wzamian za jakies drobne prace na jego rzecz, bądź sekcji nie mógłbyś trenować...
Nauka w domu nie jest za dobrym rozwiązaniem...prawda jest taka, ażeby nauczyć się czegoś potrzebny jest do tego trener,sprzęt i cała otoczka SW
Życzę powodzenia.
_________________ # Ustąp aby zwyciężyć
# Minimum wysiłku, maksimum skuteczności
# Przez czynienie sobie dobra nawzajem do dobra ogółu
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2008-09-01, 11:53
1.Do autora, dodaj więcej biegania - potrzebna Ci dobra kondycja
2. czasami osoby w podobnej sytuacji co ty, szukają po znajomych jakiegoś klubu (no wiesz, znajomy ma znajomego który uczy jakiejś sztuki walki), jak ma duża grupę, i po znajomośći, to myślę, że jedna osoba więcej ( za darmoszkę) mu różnicy nie sprawi
Pozdrawiam! :D
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-09-01, 12:37
Spójrzcie na datę założenia tematu. OFFTOP powstaje .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"