Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-09-12, 18:31 Treningi czegoś :/
Mam mały, a właściwie duży problem.
W tym i przyszłym roku mam na popołudnie do szkoły, i nie mam co trenować.
BJJ mam w godzinach 19:30, a szkołę kończę o 20:00 :/
z kick boxingu zrezygnowałem ze względu na BJJ i problemy w szkole w zeszłym roku,
nie wiem co jest dostępne w godzinach późniejszych niż 20:15
lub w godzinach porannych.
Może wy znacie jakieś kluby w Krakowie, które pasują "do opisu" ??
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
E... lol w waszych miastach nie ma takich miejsc gdzie lepiej nie chodzić? Z kąd wy jesteście? Chciałbym mieszkać w takim mieście gdzie sobie wszędzie można chodzić bez ryzyka
djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 490 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2009-09-13, 19:46
e no nie mów że w środku dnia na skrzyżowaniu beda cię okładać.
Ja mieszkam w Ostrowcu świętokrzyskim :D Chodze sobie po mieście i się nie boje :D może dlatego, że jeden telefon jak wyskoczy na mnie jakaś ekipa i większość kibiców KSZO OSTROWIEC wyskoczy mi z pomocą ;P Może i przesadzam, ale mam bardzo dobry kontakt z jednym z osiedli przy stadionie :) więc się nie boje :D a do tego po to trenuję KB żeby się nie bać :D
Zresztą ostatnio biegałem tam gdzie zawsze były zaczepki i nikt mi nic nie powiedział... A specjalnie chciałem się sprawdzić z kimś na ulicy
A Ty gdzie mieszkasz? Może ktoś z forum kto mieszka blisko Ci pomoże...
_________________ "Trenuj tak, abyś mógł przyjąć każdy cios, atakuj tak, abyś nie musiał przyjąć następnego."
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-09-14, 20:03
LjKuba napisał/a:
. A specjalnie chciałem się sprawdzić z kimś na ulicy
Czyli szukałeś zaczepki? Jak chcesz się z kimś sprawdzić to polecałbym sparing na treningu, a nie napierdalanke z dresem.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Bella Pomogła: 1 raz Wiek: 36 Dołączyła: 27 Sty 2009 Posty: 126 Skąd: New York
Wysłany: 2009-09-18, 15:49
bazyl94 napisał/a:
E... lol w waszych miastach nie ma takich miejsc gdzie lepiej nie chodzić? Z kąd wy jesteście? Chciałbym mieszkać w takim mieście gdzie sobie wszędzie można chodzić bez ryzyka
Nowy York niby powinien byc niebezpieczny . 3 razy w tygodniu wracalam ze szkoly o 12 w nocy. Biegalam od 10 do 12 w nocy przez 3 lata. Po Manhattanie chodzilam o 2 i 3 rano . To miasto nigdy nie spi i zawsze sa ludzie na zewnatrz. Przez 9 lat nic mi sie nigdy nie stalo. Do tej pory chodze biegac o 10 wieczorem do parku i po ulicach.
Sama jestem zdziwiona jak tu jest bezpiecznie.
jeden telefon jak wyskoczy na mnie jakaś ekipa i większość kibiców KSZO OSTROWIEC wyskoczy mi z pomocą ;P Może i przesadzam, ale mam bardzo dobry kontakt z jednym z osiedli przy stadionie :) więc się nie boje :D a do tego po to trenuję KB żeby się nie bać :D
przepraszam ale to chyba nie oto w tym wszystkim lata ja naprzykład jestem sam sam chodze i sie nie boje a miasto pełne idiotów za widzewem kibicujacych nawet z rurami potrafia autami wozic gnoji po 15 lat zeby ludzi na ulicy bili a i tak sie nie ma co bac bo człowiek by z domu nie wyszedł , a wrazie co pokoleji mozna znalesc ipokazac szkołe bo HOOLigan tylko w grupie Siłe ma poza ci zdrogi zejdzie