Wysłany: 2009-09-19, 17:37 Treningi w świętokrzyskim
Witam. Szukam dobrego miejsca do teningów w Kielcach lub okolicach. Najlepiej gdybym pozostał przy karate. Otóż karate trenowałem 9 lat i należałem do krakowkiej szkoły Oyama, ale 3lata temu ze względów rodzinnych się przeprowadziłem do Kielc i przerwałem treningi. Teraz chciałbym wrócić do tego. Wiem że istnieje tu duża sekcja Kyokushin Karate ale mnie to nie zachęca. Trenowałem ten styl 3 lata a potem pprzeszedłem do Oyama. W miedzy czasie zajmowałem się KB, trochę tajskim Boksem i BJJ. Będe wdzięczny za porady gdzie warto trenować. Podejżewam że po takiej przerwie raczej do walk na macie będzie mi ciężko wrócić ale jednak chciałbym zdawać dalej na wyższe stopnie i może zamiast Walk zajme się KATA?! Choć przyznam że często zastanawiam się na Muai Tai. Się rozpisałem... Dziękuje z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
To to Ja tez znalazłem ale próbuje siię dodzwonić na do niego i nikt nie odbiera. Myślałem że moze ktoś z Was już tu trenuje i może doradzić. Tak czy inaczej do sensei Szuby na trening podjade obcenić co i jak
[ Dodano: 2009-09-19, 21:35 ]
Nikt więcej nie pomoże?