Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: michal_5_fcb
2011-11-23, 21:40
Walka na ulicy z większymi
Autor Wiadomość
oko 

Wysłany: 2011-11-23, 15:34   Walka na ulicy z większymi

Witam to mój drugi post mam takie pytanie do was jak bić się na ulicy z większymi od siebie od względem wzrostu i wagi?

Tutaj opisze co skłoniło mnie do napisanaia tego tematu

mam takie zas**** szczęscie żę gdy wracałem z wycieczki klasowej o koło godz 17 gdy czekałem na przystanku przyszło jakiś 3 gości( wzrostem karzdy mnie przewyższał z czego dwóch o półtorej głowy no i wagą )na przystanek zachowywali się głośno i wogóle robili burde wkońcu jeden podeszedł do mnie i zapytał czy mam papierosa gdzy powiedziałem nie to zrobił zamach i chciał mnie kopnąć w głowe ucyliłęm się a potem się zaczeło wjechał we mnie zgałą odchyliłem się i go odepchnełem, wiedziałem ze niemam szans i pomyślałęm ze gdy żadnego z nich nieudeże to pogadają sobie możę popchną i sobie pójdą ale przeciwnie wpadli w jakiś szał i jeden chciał mni śierpa jeb*nąć dostałm częściowo na garde ale był o wiele cięższy i mało co się niewywruciłem potem dostałem ze 3 dzidy od jednego potem ze 3 od drugiego największy jak mi przyjebał przez ręce to myśłałem że łeb strace, (wogóle niemogłęm ruwnowagi złąpać jak mnie któryś popchną) byłem cześciowo na ziemi bo trzymałem się tej ławki na przystanku troche kopów szło osłąniałem się i miałem szczęście bo nadjechał chyba ich autobus wyrwałem się uciekłem w jakieś pole naszczęście mnie nie gonili.

Jak się bić z takimi wielkimi zj*ebami co lecą z serią ciosów? może dla was to głópie pytanie ale ja jestem początkującym dopiero 7 dni chodze na tak zwane mma
a że taka sytuacja mi się przytrafi to się nigdy niespodziewałem, teraz już mineło od zdarzenia ze 3 dni troche lepiej się czuje ale trauma została ; /

sorry za ort

Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2011-11-23, 15:50   

było (-)

oko 

Wysłany: 2011-11-23, 16:06   

jak bylo to daj linka jak bysm mógł

Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2011-11-23, 16:18   

Masz taką opcje jak szukaj

oko 

Wysłany: 2011-11-23, 17:58   

no wiem wiem szukam ale nic jak narazie znalesc niemoge o poradach w walkach ulicznych czy z wiekszymi. ale poszukam jeszcze

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2011-11-23, 21:39   

Cytat:
nic jak narazie znalesc niemoge o poradach w walkach ulicznych czy z wiekszymi.

Wystarczy wejść w jeden dział i masz wszystko od Mitów walk ulicznych po przeróżne przypadki solówek itd.
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi