bierz ten wiekszy, bo jak wezmiesz ten miejszy to za miesiac bedziesz zalowal
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-09-02, 17:31
Ja mowilem juz ze mam 150 ale wolał bym mieć 170 Bierz większy, co do łańcuchów to nie wiem w czym mogą przeszkadzać, ja jak trenuje to ich prawie nie słysze.
Dodam jeszcze, że kupiłem sam 3 lata temu worek za uwaga.. 39zł (pusty oczywiście)
i do dzisiaj mi służy.
A ty ten worek kupiłeś w jakimś sklepie internetowym? Czy u siebie w jakimś sklepie? Jesli byś mógł to znajdź mi taki na internecie bo też bym sobie kupił :)
Rahim
Wysłany: 2008-11-26, 22:15
Witam
a co myślicie o tym sprzęcie warto w to inwestować czy lepiej dołożyć i wziąć coś innego ?
worek jest bez wypełnienia, lepiej go napchać trocinami czy ścinkami materiałów, ?
słyszałem że na spód można dać trochę piasku tak by był bardziej stabilny
_________________ "jedyną miarą sukcesu jest wysiłek
jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
ja osobiscie mam wypelniony piachem i trocinami ale skkubaniec utknoł piach na srodku i przez to jest zaje*****e twardy i jak bijesz to maasz wrazenie jakbys w mur bił ;] trociny mogly by być z piachem ;]
polecam worek boskerski HEKTOR jst dobry ja mam i nie moge powiedziec o nim złego slowa