Nie ma i nie bedzie bo to raczej niemozliwe ;D wlasnie po to jest obciazenie zeby zrobic nim reszte. Brzuch jest specyficzny i takie cwiczenia wystarczaja.
ja robiłem a6w przez jakieś 3 tyg ale ilość seri była już tak duża że to trwało około 45 min wiec przerzuciłem się na abs i jestem z niego bardziej zadowolony niż z a6w :)
Nie ma takich ćwiczeń, bo tylko mięśnie brzucha są tak wytrzymałe, i tak szybko się regenerują.
Mam pytanie odnośnie tego. Ostatnio robiłem codziennie brzuszki na ławeczce, dokładając każdego następnego dnia 1 więcej, chyba ze 2 tyg to robiłem począwszy od 20 powtórzeń, ale zaprzestałem właśnie ze względu na brak regeneracji. Aż tu czytam że mięśnie brzucha się szybko regenerują, więc może do tego wrócić? Oczywiście do jakichś normalnych liczb ;P np. 50 lub 60(2x30), tydzień przerwy i później znów od nowa. Oczywiście oprócz tego normalny trening.