A co chcesz nim robic , ludzie hantlem wy masy nie zrobicie , go na silownie a nie na hantlu 12 kg mase chcesz robic . Na silke sie zapisz albo do kumpla do piwnicy ...
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2009-01-21, 20:39
Włąśnie chodzi o to że posiadam jako taki sprzęt i dotąd miałem dobrze dobrany ciężar do możliwości, chodzi mi o to czy 12 kg nie wykracza poza "zdrowe możliwości" bo ćwiczy mi się nim dobrze... a z resztą co ja tu będę zanudzać koniec off'a
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-01-21, 21:43
A ja odpowiem, że: Jeżeli nie wykonujesz serii oszukanych podczas treningu, a technika jest na wysokim poziomie to choćby był to 25 kg hantel; Jest dobrze! Najważniejsza technika, ciężar się nie liczy(w największym stopniu).
P.S Mam nadzieję, że wnoszę coś do tematu i nie będzie to uznane za offtop .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
tak, z ciężarem nie ma co przesadzać. ostatni jak robiłem tricepsa, wyciskałem po francusku do czoła na ławeczce, przeliczyłem się troche co do ciężaru w ostatniej serii, i że tak powiem pierdykłem się w łeb. ale cóż. może będę mądrzejszy
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....