Najlepsze uczucie jest pod sam koniec. Ostatnie podciągnięcie kolan do klaty , wreszcie mogę opuścić nogi na podłogę . Chcę wstać i... nawet nie mam sił podnieść tułowia, muszę sobie pomóc rękoma . Trening zaj*bisty , tylko martwi mnie czy nie za ostry , na razie byle do piątku , potem odpoczynek przez weekend
Wysłany: 2010-01-19, 19:15
No wlasnie chyba troche za intensywny jest ale pozyjemy zobaczymy, w koncu to eksperyment. Jutro tez odpoczynek :P Mam juz pierwszy wniosek z tego eksperymentu - nie jest to trening dla osob z malym stazem.
Muszę uzupełnić unoszeniem nóg prostych leżąc. Odczułem, że coś się dzieje, ale nie do tego stopnia żeby mnie bolało i skręcało. Wypychanie nóg, to 2 cwiczenie chyba zdecydowanie zbyt lajtowe, moze je zamienie na podnoszenie nóg, do tego dodam sobie jeszcze brzuszki ze skrętami tułowia. Ogólnie starczy żeby coś się zaczęło dziać...
Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 381 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-19, 22:12
killu aktualnie robie se ostatni poziom abs'u jakos od wakacji chyba i tez mi sie wydaje lajtowy juz poza tym wiszeniem na drazu bo to jest dobre ;]
moze w czwartek sobie zrobie Twoj trening ale nie wiem pimpek mnie zniechecil ostanim postem xD
Robie przerwy natomiast nie duze np. pojde do pokoju wlaczyc mjuzik i wracam :P czy zamienie kilka slow z siostra. Jutro dobijam cos od siebie i moze faktycznie bedzie jakas motywacja zeby zaczac brzuchozola robic ;)
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-19, 23:00
A ja dzisiaj tez lajcikiem, nawet za bardzo, ale wkoncu to piramidka
Jezeli to ma poprawic dolna partie brzucha (bo ogolem to ciezko mi ja zmeczyc-a strzelam, ze pewnie wiekszosc tak ma, chyba ze sie myle?) to faktycznie trzeba utrzymac troche wyzsza intensywnosc, aby byl efekt.
Nawet rzeklbym, ze wiecej czuje w dwuch pierwszych od gory, ale u mnie to tak zawsze ;).
Killu, rozumiem ze te cwiczonka to sa pojedycze cwiczenia wyrwane z abs'a, tak?
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Wysłany: 2010-01-19, 23:07
killu ale przez ten rok ostro brzuch robiles czy tak lajtowo??
bo ja ogolem juz troche ten brzuch robie tylko ze poczatki to byl taki totalny lajt chociaz wtedy to bylo trudne :P
shinra typowo na dolne miesnie brzucha jest malo cwiczen i chyba prawie kazdy ma te 2 dolne kostki mniej widoczne od reszty ;]
Wysłany: 2010-01-20, 14:25
Pimpek35, miedzy cwiczeniami nie rob zadnych przerw, miedzy seriami mozesz zrobic 30-45 sek przerwy.
shinra, sa to cwiczenia z ABS'u, ktore uwazam za jedne z lepszych. Najprostrze rozwiazania sa najlepsze. Zawsze mniej sie czuje dol brzucha, przy treningu trzeba sie bardzo skupic zeby je czuc.
SZA, przez okolo pol roku robilem taki troche lipny treningi, pozniej wskoczylem na a6w ale wytrzymalem tylko 3 tygodnie pozniej ABS do tej pory.
dobry pomysł
Dzisiaj trzeci dzień zrobiłem , poszło jakoś choć pod koniec ledwo dałem radę ;/ Od jutra po 3 serie , będzie masakra. Co do tego czy ćwiczenia działają na dolne partie brzucha to ja właśnie w dolnych partiach mam największe zakwasy.
Wysłany: 2010-01-21, 01:19
Killu napisał/a:
sa to cwiczenia z ABS'u, ktore uwazam za jedne z lepszych
a to dociaganie kolan do klaty wiszac na drazku?? ;] uwazasz to za lipne czy zapomnailes o tym?;]
i do ktorego poziomu abs'u dojechales?
a6w zrobilem cale ale nie mam o tym za dobrego zdania ogolem ;]
Wysłany: 2010-01-21, 08:39
SZA napisał/a:
Killu napisał/a:
sa to cwiczenia z ABS'u, ktore uwazam za jedne z lepszych
a to dociaganie kolan do klaty wiszac na drazku?? ;] uwazasz to za lipne czy zapomnailes o tym?;]
i do ktorego poziomu abs'u dojechales?
a6w zrobilem cale ale nie mam o tym za dobrego zdania ogolem ;]
Dociaganie kolan do klaty wiszac na drazku to chyba to samo co wznosy zgietych kolan w zwisie?
Zrobilem poziom 1, pozniej skoczylem od razu na 4 i ulozylem sobie sam plan wedlug zasad abs, mniewiecej tak intensywny jak 7-8.