Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 381 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-21, 14:49
Killu napisał/a:
Dociaganie kolan do klaty wiszac na drazku to chyba to samo co wznosy zgietych kolan w zwisie?
Zrobilem poziom 1, pozniej skoczylem od razu na 4 i ulozylem sobie sam plan wedlug zasad abs, mniewiecej tak intensywny jak 7-8.
nom o to mi chodzi tylko to inaczej nazwalem ;]
jezeli masz na mysli ten tutaj plan to on nie jest wedlug zasad abs'u tak jak juz pisalem :P
bo patrz w abs bylo napisane ktore miesnie po ktorych cwiczyc swieta zasada niby a robiac np 2 serie lamiesz juz ta zasade ;]
Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 381 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-21, 21:52
wyrzezbicie dol a gora wam zwieje :P o ile wg tak sie da bo jeszcze nikogo takiego nie widzialem ;]
ale ta koncowka tam to jest ostra przynajmniej tak mi sie wydaje ;] 5 seri
Po piątym dniu podejrzewam że ten plan to czysta fikcja, przynajmniej dla mnie . Jak sobie wyobrażę że miałbym robić po 6 serii wszystkiego w serii to już wiem że nie dałbym rady. Oczywiście nie rezygnuje , cisnę do końca .A wy co myślicie po pierwszym tygodniu?
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-23, 01:27
Ledwie pierwszy tydzien zlecial a tu slychac narzekania juz na szosty. Ja cie pytam, co to ma byc?:P
Prezyc sie panowie, prezyc sie, wkoncu to eksperyment a nie parowki z Wierzejek, wiec sie nie opi***ac! ;)
kosak napisał/a:
Poza tym 5 serii też wydaje mi się nierealne
Wydaje ci sie. Nakrecisz sie to juz samo poleci. Z deka ciezko bedzie ale poleci
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Mi zostało dokładnie 6 treningów do końca, chyba dam radę , do końca tygodnia po 5 serii dam radę ale po 6 serii będzie ciężko. Na koniec wrzucę fotę przed eksperymentem i po dla porównania.
[ Dodano: 2010-02-13, 09:46 ]
Ja dziś robię ostatni trening i od następnego tygodnia startuję z ABS'em, ten trening jest hardkorowy , już teraz jest ciężko , nie chcę się przetrenować. Czyli kończę po 5 tygodniach. Poniżej zdjęcia talii przed treningiem, i po , a że były robione na lustrze ochlapanym farbą to zrobiłem jedno bonusowe na czystszym lustrze :D. Życzę powodzenia tym którzy wykonują ten trening. Szczerze mówiąc to jestem zadowolony z efektów tego programu , coś tam się wyrzeźbiło.