Sugerujesz że to nie jest jakiś plan ułożony przez zawodowaca, tylko twój wymysł (nie twierdzę oczywiście żę ten twój jest zły czy cos)??
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Aha. To wiele tłumaczy. A czy te rzuty piłką lekarską mogę zastąpić martwym ciągiem??
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Czyli ten trening jest układany pod MMA a nie pod boks??
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-12-28, 12:34
Jest to trening dynamiczny ogólnorozwojowy; odpowiedzialny za rozwój całego ciała pod względem dynamiki oraz reakcji (po części rozwój siły statycznej również występuje).
Można go przypisać do wszystkich SW, ze względu właśnie na jego ogólnorozwojowość.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Dziękuję.
A jeszcze jakbyś mógł mi wytłumaczyć jedną rzecz:
Widziałem na jednym z treningów Adamka wziął on obciążenie i zaczął nim obracać. W ten spsób:
http://www.youtube.com/wa...feature=related 3:37
I tu pojawia się moje pytanie:
Na co te ćwiczenie ma wpływ??
jak to wyrzut ramienia??
wybaczcie ale jestem troche ciemny