Witam starych użytkowników jeszcze za mojej kadencji na forum jak i tych nowych;) Troche mnie tutaj nie było, ciężko z czasem. Ale zawsze mialem czas an treningi sw czy siłowe.
Trenuje na siłowni od maja 2010 z małymi przerwami spowodowanymi zazwyczaj kontuzjami (wielokrotnie zwichnięty bark) lub wyjazdami.
Treningi były przemyślane, zazwyczaj plany były dobierane przy pomocy starszych i mądzrzejszych w tej dziedzinie znajomych.
Prosze teraz o ocene planu który pomorze mi zrobić forme na lato na lato.
Wiek 18 lat
Wzrost 170
Waga 64
Dieta Tak
Suplementacja- Nie ma i nie będzie (chce zobaczyć ile jestem w stanie wycisnąc z swojego ciala bez zadnej suplementacji)
Spróbuje sie oprzeć na splicie klasycznym. NA silowni będe 4 dni w tygodniu,(wiecej nie da rady)+SW, bieganie
Pon-1
wt-W
Sr-2
Czw-W
Pt-3
Sb-1
Nd-W/2 Jak dam rade to zrobie
Spróbuje sie oprzeć na splicie klasycznym. NA silowni będe 4 dni w tygodniu,(wiecej nie da rady)+SW, bieganie
a po co więcej, wystarczy 2/3 dni
na tric i bic za dużo ćwiczeń, wystarczą po 2 i za dużo powtórzeń i serii
tego nie rozumiem
Cytat:
16x4
za dużo powtórzeń wszędzie
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Na małe 3 czwiczenia po 4 s na duze 4 cw 4 serie nie pisz ilosci powt bo troche burdel sie robi jak taz tak raz inaczej piszesz
Klatka - spoko
Barki - daj ostatnie unoszenie sztangielek na boki
Plecy - mc pierwszy
Triceps - wyciag daj ostatni
Nogi- dajesz po 20-25 powt nie musi byc mega duzym ciezarem
Biceps- Zamiast o kolano daj modlitewnik i bedzie git
Przedramie rob jednego dnia np z plecami
Do dnia z klata+bic czy co tam masz daj łydki 4s wspiecia a powt troche wiecej niz do palenia w miesniach(nie lacz z dniem z nogami..)
ogolnie tez powymienial bym pare cwiczen ale jak taki zestaw ci pasuje to okej
Dałem tylko efektywniejsze cwiczenie na barki i bicka
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches