FW
Wiek: 15 Dołączył: 31 Mar 2009 Posty: 84 Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2009-08-11, 23:18 I następna prośba o ułożenie planu :D
Witam. Mam prośbę do Was :) Czy byłby z Was ktoś na tyle dobry i ułożył mi plan na 12 dni? xD Sytuacja jest taka, że jadę na obóz siatkarski i codziennie mamy tam po 1h siłownie. Trenerzy siatki mało wiedzą o tym więc ich się nawet nie pytam. Nie wiem czy w ogóle jest sens trenować w tym wieku(13lat jakos 160 wzrostu i 55kg wagi) i przez tak krótki okres czasu. Prosiłbym o plan bardziej siłowy lub na rzeźbę. Ale czy to jest możliwe żeby to mi coś pomogło a nie zaszkodziło? A i proszę jeszcze o to, żeby ktoś mi w miarę wytłumaczył jak prawidłowo wykonać dane ćwiczenie. Chociaż tam możliwe, że będzie jakiś instruktor, ale tak na wszelki wypadek. xD Pozdrawiam :)
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-08-11, 23:19
Nie ma sensu.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
FW
Wysłany: 2009-08-11, 23:22
A gdybym po wakacjach zaczął jeszcze chodzić na siłownie?
Wysłany: 2009-08-11, 23:27
Opierdzielanie sie nie jest dobre w zadnym wieku. Mozesz teraz sobie zaczac cwiczyc z tym co Ci napisalem a pozniej bedziesz mial latwiejszy start z ciezarami ;) http://www.kulturystyka.p...ng_domatora.asp i pocisk ;)
Ostatnio zmieniony przez Killu 2009-08-11, 23:29, w całości zmieniany 1 raz
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-08-11, 23:27
FW napisał/a:
Aha :) O to mi chodziło :) Czyli na tej siłowni co najwyżej rowerek albo się opierdzielać?:D
Rowerek jak najbardziej.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
FW
Wysłany: 2009-08-11, 23:30
Chodziło mi o to, że na tym obozie podczas pobytu na siłowni się opierdzielać. A co do pompek brzuszków itp. To robiłem przez jakieś 3 miesiące potem przestałem na jakieś 2-3 tygodnie i znów wróciłem do tego. :)
nie opierdzielaj sie na siłowni nawet tam bo możesz łatwo nabawić się jakiejś kontuzji jesteś młody i twój organizm mięśnie i kości wszystko się rozwija więc moim zdaniem nie ma sensu bawić się cieżarami a jak jeszcze mówisz że nie bedziesz miał tam kogoś kto by ci pokazał jak wykonywac dane ćwiczenia to tymbardziej.
_________________ Jakie założenie masz? -Proste, Walczyć i Wygrywać .
A tak w ogóle wie ktoś może czy w takim wieku dobre są tzw "wiosła"?Bo ostatnio na wycieczce trener kazał nam na tym cwiczyc i to dosc fajne urzadzonko :)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
FW
Wysłany: 2009-08-11, 23:38
kondi39 napisał/a:
nie opierdzielaj sie na siłowni nawet tam bo możesz łatwo nabawić się jakiejś kontuzji jesteś młody i twój organizm mięśnie i kości wszystko się rozwija więc moim zdaniem nie ma sensu bawić się cieżarami a jak jeszcze mówisz że nie bedziesz miał tam kogoś kto by ci pokazał jak wykonywac dane ćwiczenia to tymbardziej.
Jak mam się nabawić kontuzji nic nie robiąc albo jeżdżąc na rowerku? Chyba, że drążek będzie to będę się podciągał.
_________________ Jakie założenie masz? -Proste, Walczyć i Wygrywać .
Kapap Krav Maga :)
FW
Wysłany: 2009-08-11, 23:46
"nie opierdzielaj sie na siłowni nawet tam bo możesz łatwo nabawić się jakiejś kontuzji " tak napisałeś. Ja to zrozumiałem tak, że nic nie robiąc mogę się nabawić kontuzji. Ale jeśli źle zrozumiałem to przepraszam.
ja bym polecił ogolnorozwojóke z wykorzystaniem cieżaru ciała :D czyli pompki brzuszki przysiady grzbiety / podciagniecia , mozna też łydki dorzucić :D