Panowie nadaje się coś takiego(http://www.fitness4you.pl/sprzet-rehabilitacyjny-masazer-tactile-tonic-bh-fitness-g-225,det,567.html) na zgubienie brzuszka?Bo mam coś takiego, i słyszałem, że dzięki temu można stracić trochę brzuszka a przy okazji fajnie masuje
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Za połowę ceny tego masażera przyjadę, pomogę zrzucić brzuch 2X szybciej, a za niewielką dopłatą jeszcze pomasuję A tak poważnie, to nawet jak pomaga - nie warto wydawać (moim zdaniem) takiej kasy.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-02-18, 11:15
Za taką kasę, można spokojnie zakupić: ławkę, sztangę, hantle, z 100 kg obciążenia no i może pokusiłbym się o wyciąg. zamiast wydawać tyle kasy na tego typu "sprzęty", lepiej zakupić szeroki pas z neoprenu i "stosować" go podczas ćwiczeń aerobowych. Da podobne efekty, a kosztuje niewiele.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2009-02-18, 15:41
Chłopaki ale on napisał, że już coś takiego ma. Moim zdaniem to bzdet, jak i każde urządzenie tego typu. Lepiej pomyśleć na aerobami- przynajmniej człowiek się czegoś nauczy, a i zaoszczędzi.
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
No włacha :P Ja to kupiłem za 200 zł z promocji z Auchan.Co wy myślicie, że mam za dużo kasy i nie mam co z nią zrobić NO wiem wiem też jade te aeroby, ale chciałem się dowiedzieć czy to coś pomaga czy tylko fajne odczucie:D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-02-18, 23:45
Spokojniej z tymi postami. Mam nadzieję, że dobrze wszyscy wiedzą: To jest dział Trening, a nie popularny serwis (tłuma. dosłowne, lekko zmodyfikowane ): "czerwona rura".
Cytat:
Wiem Sprawdzałem już to.Efekt jakby Ci ktoś wsadzał patyka w d***
Mam nadzieję, że nie sprawia ci to żadnej satysfakcji .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"