Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Mass UP ? Co sądzicie?
Autor Wiadomość
MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-11-21, 20:24   Mass UP ? Co sądzicie?

Witam. Zakupiłem Dziś mass UP-a. 1200 gram. Otóż mam pytanko. Czy ktoś go z was przerabiał ? Wcześniej brałem Carbo, dlatego pytam. Czy da mi dobre efekty? Ponoć typek w ciągu 2 msc przytył 8 kg, więc nie wiem. P.S tam w sposobie użycia napisane jest żeby dawkować, przed posiłkiem, po posiłku i po i przed treningiem, od 2 do 4 razy dziennie. Dlatego pytam, czy mógłbym tak 2 razy dziennie jednak po i przed treningiem ? I mam pytanko czy ktoś zna tą odzywkę i może mi coś o niej więcej napisać. Dzięki ;)

r1tu 

Wysłany: 2011-11-21, 21:56   ..

Właśnie, słowem kluczem jest tutaj 'przytył' na pewno czystej masy nie zrobił patrząc na czas. Najlepiej jest normalnie jeść, a gainer tylko do uzupełnienia diety. Na pewno nie w celu zastąpienia posiłku. Nikt nie przewidzi czy da Ci to efekty, bo bez diety nie będzie efektów.Oczywiście nie mówię tu, żeby koniecznie wyliczać b/t/w tylko regularnie jeść normalne żarcie.

MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-11-24, 14:39   

a od jakiego wieku go można brać?

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2011-11-24, 16:47   

Lepiej juz kupic kreatyne niz to gowno z aktivlaba nie polecam najgorsze scierwo na rynku

Batman 

Wysłany: 2011-11-24, 19:43   

Nightmare, Masz na myśli całą markę activlab-a, czy tylko tę odżywkę?

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2011-11-24, 23:10   

Mam na mysli wszystkie białka i gainiery bo do nich jest sypana kreatyna nawet jesli producent zapewnia ze nie ma jej w składzie..BCAA beta alanininy i innych pochodnych aminokwasów egzogennych nie jadłem wiec sie nie wypowiadam ale sam fakt ze producent wali w ... raczej mnie zniecheca do kupna jakiej kolwiek odzywki tej firmy

Batman 

Wysłany: 2011-11-25, 10:09   

Myślałem, że mają dobrą reputację

MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-11-25, 13:52   

myślałem też na przerzuceniu się na Mutant Mass-a . Podobno jest zaje......... :D

Elite 

Wysłany: 2011-11-25, 14:34   

Jak masówki to Trec ma najlepsze ;P

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2011-11-25, 17:56   

Batman napisał/a:
Myślałem, że mają dobrą reputację

Popytaj znajomych jak działaly odzywki tej firmy jesli uskuteczniali i jakie mieli po tym nadprzyrodzone wzrosty masy..ja brałem to białko na redukcji po cyklu na mono i waga przez 8 tygodni stała w miescu a po przezuceniu sie na zbilansowana diete zaczałem tyc jak bym jakas pasze dla zwierzakow z hormonami wciagał..Białeczko sie skonczylo z low carb na zbilansowana luzna bo wakacje sie zaczynały.. po okolo 3-4 tygodniach z wagi 92-94 waga spadła na..uwaga 85 kilogramów :D

Oczywiscie przed zakupem sprzedawca zapewniał mnie kilkukrotnie ze w produkcie owej firmy nie ma zadnych dodatków :-D dziwne nie ?

MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-11-26, 07:51   

A jeszcze mam jedno pytanko. Mam 16 lat, ukończone już praktycznie, bo moja data urodzin to: 16.12.1995 rok. I teraz (wczoraj) kupiłem kreatyne firmy OLIMP mega caps 1250 i mam pytanie czy przy tym wieku mogę brać tego gainera MASS UP, oraz tą kreatynę. I czy mogę brać cały czas od dziś tą kreatynkę, i po treningach dodatkowo dodawać gainera?. Mój staż na siłce z przerwami to 5 msc, dodatkowo ostre treningi na muay thai, więc jest okej.

kyokushin_man 

Wysłany: 2011-11-26, 09:27   

ja pierwszy ( i ostatni) cykl kreatynowy zacząłem jeszcze wczesniej (15 lat) i nie pamietam zadnych niepozadanych efektów, na poczatku mozesz miec troche rozregulowany układ wydalniczy, po polsku mozesz latac czesto na kibel :P jesli bedziesz sie stosował do zalecanych dawek i pił te 2-3 l wody dziennie to nie widze przeciwwskazań, chociaż osobiscie nie polecam OLIMPA 1250, jest bardzo tani i to napewno duza zaleta bo za 30 zł na allegro masz tabsy na cały cykl, a ich ilosc naprawde robi wrażenie ale ostatnio zjadłem 3 paczki creatyny TREC 200 Mesh i efekty ze 4 razy lepsze niz po całym cyklu na Olimpie

Ring-Sport

Wysłany: 2011-12-13, 09:48   

Zgadza się,nie powinno być niepożądanych efektów ubocznych,możesz mieć lekkie problemu z wydalaniem ( w sensie,że dużo i nieregularnie),ale tylko na początku. Co do odżywek to w połączeniu z dobra dietą i treningiem dają efekty.

Odpowiedz do tematu