Witam. Zakupiłem Dziś mass UP-a. 1200 gram. Otóż mam pytanko. Czy ktoś go z was przerabiał ? Wcześniej brałem Carbo, dlatego pytam. Czy da mi dobre efekty? Ponoć typek w ciągu 2 msc przytył 8 kg, więc nie wiem. P.S tam w sposobie użycia napisane jest żeby dawkować, przed posiłkiem, po posiłku i po i przed treningiem, od 2 do 4 razy dziennie. Dlatego pytam, czy mógłbym tak 2 razy dziennie jednak po i przed treningiem ? I mam pytanko czy ktoś zna tą odzywkę i może mi coś o niej więcej napisać. Dzięki ;)
_________________ --<[(Muay Thai)]>-- "Rany się goją... Umiejętności pozostają"
Właśnie, słowem kluczem jest tutaj 'przytył' na pewno czystej masy nie zrobił patrząc na czas. Najlepiej jest normalnie jeść, a gainer tylko do uzupełnienia diety. Na pewno nie w celu zastąpienia posiłku. Nikt nie przewidzi czy da Ci to efekty, bo bez diety nie będzie efektów.Oczywiście nie mówię tu, żeby koniecznie wyliczać b/t/w tylko regularnie jeść normalne żarcie.
Mam na mysli wszystkie białka i gainiery bo do nich jest sypana kreatyna nawet jesli producent zapewnia ze nie ma jej w składzie..BCAA beta alanininy i innych pochodnych aminokwasów egzogennych nie jadłem wiec sie nie wypowiadam ale sam fakt ze producent wali w ... raczej mnie zniecheca do kupna jakiej kolwiek odzywki tej firmy
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Popytaj znajomych jak działaly odzywki tej firmy jesli uskuteczniali i jakie mieli po tym nadprzyrodzone wzrosty masy..ja brałem to białko na redukcji po cyklu na mono i waga przez 8 tygodni stała w miescu a po przezuceniu sie na zbilansowana diete zaczałem tyc jak bym jakas pasze dla zwierzakow z hormonami wciagał..Białeczko sie skonczylo z low carb na zbilansowana luzna bo wakacje sie zaczynały.. po okolo 3-4 tygodniach z wagi 92-94 waga spadła na..uwaga 85 kilogramów :D
Oczywiscie przed zakupem sprzedawca zapewniał mnie kilkukrotnie ze w produkcie owej firmy nie ma zadnych dodatków dziwne nie ?
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
A jeszcze mam jedno pytanko. Mam 16 lat, ukończone już praktycznie, bo moja data urodzin to: 16.12.1995 rok. I teraz (wczoraj) kupiłem kreatyne firmy OLIMP mega caps 1250 i mam pytanie czy przy tym wieku mogę brać tego gainera MASS UP, oraz tą kreatynę. I czy mogę brać cały czas od dziś tą kreatynkę, i po treningach dodatkowo dodawać gainera?. Mój staż na siłce z przerwami to 5 msc, dodatkowo ostre treningi na muay thai, więc jest okej.
_________________ --<[(Muay Thai)]>-- "Rany się goją... Umiejętności pozostają"
Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 100 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-11-26, 09:27
ja pierwszy ( i ostatni) cykl kreatynowy zacząłem jeszcze wczesniej (15 lat) i nie pamietam zadnych niepozadanych efektów, na poczatku mozesz miec troche rozregulowany układ wydalniczy, po polsku mozesz latac czesto na kibel :P jesli bedziesz sie stosował do zalecanych dawek i pił te 2-3 l wody dziennie to nie widze przeciwwskazań, chociaż osobiscie nie polecam OLIMPA 1250, jest bardzo tani i to napewno duza zaleta bo za 30 zł na allegro masz tabsy na cały cykl, a ich ilosc naprawde robi wrażenie ale ostatnio zjadłem 3 paczki creatyny TREC 200 Mesh i efekty ze 4 razy lepsze niz po całym cyklu na Olimpie
Zgadza się,nie powinno być niepożądanych efektów ubocznych,możesz mieć lekkie problemu z wydalaniem ( w sensie,że dużo i nieregularnie),ale tylko na początku. Co do odżywek to w połączeniu z dobra dietą i treningiem dają efekty.