Witam, może zacznę od początku mam na imię Kacper, lat 17, wzrost 197cm, waga 93kg.Chciałbym połączyć treningi MMA oraz siłownie bo mam dostęp do niej na tej samej sali.Chciałbym zwiększyć mase tzn rozmiary, odsłonić mięśnie brzucha (spod średniej warstwy tłuszczu), oprócz tego klata łapa i bary.Trenuje mma w poniedziałki, wtorki,środy,czwartki z własnego wyboru. Od początku stycznia będe stosował diete prawdopodobnie na masę jeśli nie okaże się że będe musiał diete redukcyjną stosować.Podspodem wstawiam zdjęcia.Dodam że ćwiczyłem na siłowni około 3 miesięcy i zacząłem MMA, trenuje około 4 miechów i chce teraz to jakoś połączyc więc proszę o jakiś plan/porady dotyczące treningów.Aha jeszcze jedno po treningu zawsze skacze 15 minut na skakance, oraz mam okolo 40 minut na trening z cięzarami.Pozdrawiam porszę o szybkie odpowiedzi oraz o wyrozumiałość.Wesołych świąt:) 1.Posiłek 8:00
Płatki Owsiane 100 gr + 200 ml Mleka + 5 jajek+ słonecznik(garść)
W;72 B:38 t:62
2.Posiłek 11:00
Ryż 100gr + Pierś z kurczaka 200 gr + warzywa + słonecznik(garść)/łyżeczka oliwy z oliwek
W;86 B:42 T;16
3.Posiłek 14:00
Chleb żytni pełnoziarnisty 150 gr + Tuńczyk 100 gr + pomidor + papryka
1.Zrob zdjecia z odległosci 2m zeby bylo widac cala sylwetke to nie fotka pl... góry pleców i calej sylwetki
2.zapotrzebowanie kaloryczne podaj a potem wypisze błedy w diecie
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches