Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-07-08, 12:21
Aaa wszystko źle interpretujecie. Miałem na myśli idiotyczne zakazy, typu nie mogę palić we własnym aucie, albo i w domu (autentyk, w USA ktoś wprowadził taki przepis, jakiś burmistrz)
Mi jest żal ludzi, którzy nie mają nic lepszego do roboty, ba, co ciekawsze uznają, że bez zioła nie potrafią się wyluzować i zabawić - bo miałem z takimi do czynienia, i z każdym dniem coraz bardziej ryje im to we łbie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2008 Posty: 288 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-07-08, 21:52
Palenie jest indywidualnym wyborem każdego, więc posty typu "Palenie jest dla iditów" trochę mnie zaskoczyły, bo miałem trochę większe mniemanie o co poniektórych użytkownika tego forum... poza tym, wcale nie napisałem, że to właśnie ja palę, a już mnie zmieszaliście z błotem...
_________________ Nak Muay znaczy wojownik ...
www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2008 Posty: 288 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-07-10, 16:47
No jeśli tak, to sory, moja wina, ale nie chciałem się rozwodzić kto i dlaczego mnie o to prosił. Zadałem pytanie, uzyskałem odpowiedź, więc dziękuję Wam... :*
_________________ Nak Muay znaczy wojownik ...
www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie