Wiem,że ten plan do niczego nie podobny wiem,że zamiast 5 serii wyciskania można by było zrobić z tego rozpiętki 3 serie,zamiast ściągania wyciągu do klaty mógłbym robić podciąganie na drążku,zamiast Wyciskanie sztangi siedząc do karku siedząc mógłbym zastosować jakieś inne ćwiczenie,ale no jakoś nie mogę :)
I chcę zadać takie pytanie czy ten plan jest tragiczny czy da się go przełknąć.
Wysłany: 2009-07-03, 22:58
Za duzo wyciskania jesli chodzi o klate jak cos to 4s plasko 3s skosu i dodaj rozpietki ;) Zamiast robic 4s uginania ramion ze sztanga zrob 3 i dodaj 3s mlotkow albo uginania w podporze o kolano. (ramion nie przedramion w bicepsie xD) Do tricepsa proponuje dac 3s francuskiego nie 4 i dodac jeszcze 3s prostowania w opadzie tulowia. O plecach to sie nie wypowiadam bo nie mam o nich za duzego pojecia.
djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 490 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2009-07-04, 13:23
jeśli niemasz problemów ze stawami to dodaj nogi
poniedziałek klata+bic
sroda plecy+tric
piątek nogi+barki
brzuch możesz machac np. we wtorki i czwartki i od czasu do czasu biegi <tak z 2-3x w tygodniu>