Elite
Wysłany: 2011-11-25, 14:37 Podciąganie na drązku ...
Mam pytanie apropo podciągania , ponieważ jest pare rodzajów ( Szeroko nadchwytem , szeroko podchwytem , wąsko nadchwytem ,wąsko podchwytem i jeszcze nie wiem ja sie nazywa ten chwyt ale chyba młotkowy wąsko) na co te poszczególne rodzaje podciągania działają , jakie mieśnie rozwijają najlepiej itp...
Ogolnie prawidłowe podciaganie daje mocny impuls na wszystkie partie miesni pleców i ile cwiczacych tyle opini..mi sie najlepiej cwiczy podciaganie na szeroko nachwytem bo nie czuje takiego obciazenia bicepsów albo poprostu podchwytem robie zle Jakiekolwiek wybierzez bedzie dobrze
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Elite
Wysłany: 2011-11-26, 11:29
a czy to podciąganie z chwytem młotkowym jakos szczególnie rozwija bicepsy ??? Bo właśnie o tym podciąganiu myślałem , podciągniecia z szeroko rozstawionymi rękoma dość ciezko mi idą :/ znaczy podciągne sie ale pare razy -.-
Neutralny jest dobry zaden nie rozwija bicepsów tylko nieprawidłowo wykonywane podciaganie moze zwiekszyc jego udział co na plecach sie dobrze nie odbije
Wiec rob tym ktorym ci jest wygodnie tylko technicznie staraj sie
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Elite