czesc wam jezeli dopada mnie bol gardla glowy dziwnie sie czuje a biore stacki kreatynowe to jezeli przerwe to jak bym chcial znowu jesc to to co da?? czy jesc je bez wzgledu na cos ?
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-10-05, 16:34
kiedys czytalem, ze organizm moze roznie reagowac na krete brana pierwszy raz, tj nudnosci, wymioty, bol zoladka itp. ale nie wiem jak sie to ma do Twojego przypadku. poczekajmy na kogos bardziej bieglego w tej dziedzinie monohydrat brales
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
a no dziekowa stary wczoraj zygalem jak kot a biore Horse Power i NAno vapor calutki tydzien i wogule wymioty ze az zulcia zygalem i lekko gardlo mnie pobolewa no kiedys mohydrant bralem a po tym to grubo wczoraj bylo a dzisiaj zamulony jestem i jescze baniak boli
[ Dodano: 2008-10-06, 12:14 ]
dodam ze lekko gardlo mnie boli czuje sie zmeczony i temperatura 37 ale jak wczesniej mierzylem a czulem sie dobrze tez sie wachala 36,9 37 ale teraz sie zmeczony czuje glowa troche boli wiec odstawic te staki??? prosze radzcie
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-10-06, 22:32
gardlo to Cie moze bolec od haftowania. jesli te wymioty dalej sie beda u3mywac to chyba lepiej odstawic ten specyfik, bo wiecej szkody sobie narobisz niz pozytku. jeszcze w szpitalu pod kroplowka wyladujesz.
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
toznaczy tak jestem od poniedzialku przeziebiony katar oslabienie a w niedziele wymiotowalem ale jem normalnie kreatyne i juz nie haftuje wiec od czego to bylo?? i nadrugi dzien odrazu przeziebienie czy ta kreatyna moze nie zadzialac wrecz odwrotnie spadki bede mial na niej??
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-10-09, 16:48
magik napisał/a:
toznaczy tak jestem od poniedzialku przeziebiony katar oslabienie a w niedziele wymiotowalem ale jem normalnie kreatyne i juz nie haftuje wiec od czego to bylo?? i nadrugi dzien odrazu przeziebienie czy ta kreatyna moze nie zadzialac wrecz odwrotnie spadki bede mial na niej??
Nie jestem pewien, ale te objawy chyba nic nie mają do creatyn'y. Coś wygląda to na grypę żołądkową w tym roku bardzo dużo zachorowań na tą przypadłość zanotowano. Skocz do lekarza, powinien ci jakieś leki wypisać. Dodam, że sam na to ostatnio chorowałem tylko nie pamiętam co tam za lekarstwa brałem (podobno bardzo dobra Pepsi na wymioty w przepadku GŻ )
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-10-09, 18:59
magik napisał/a:
ale juz nie wymiotuje tydzien tylko jakos dziwnie uczucie mam ze juz nie przytyje a ta kreatyna na przeziebieniu jak ja biore nic nieda
Oj, coś mało w życiu chorowałeś . Przy grypie żołądkowej objawy "wymiotne" występują bardzo krótko od 1 do 2 dni, potem zaczyna się standard.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
no a ja tylko raz wymioty mialem hmm ale teraz boje sie ze cos nie tak jest z moim zoladkiem i jakos mniej jem i schudne:( (wariuje)
[ Dodano: 2008-10-10, 09:58 ]
mija tydzien przeziebienia a ja wciaz na silce nie bylem czy jesc dalej ta kreatyne a w poniedzialek pojde?? czy jak i to czy schudne i moj zaladek cos inaczej funkcjonuje to tez sie martwie
[ Dodano: 2008-10-10, 18:15 ]
aha dodam ze dzisiaj bylem na treningu i nano vapor nie zadzialal na pompe wogule slabo co zrobic:(( aha i dodam ze jak pije horse powera po treningu to mnie zamula jak to sie powinno dawkowac??
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-10-15, 22:30
Żryj konkretne amu a nie koksy to i rzygać jak kot nie będziesz, i zainwestuj czas na poczytanie bo stary niewiedza to jedno, a głupota to drugie, i inteligencją to ty nie błyskasz, czy ty myslisz że jak u nas na forum napiszesz że rzygasz od krety to komuś zaimponujesz??poza tym k***a masz gościu 15 lat to na jaki ch*j ci jakiekolwiek dopalecze potrzebne??
[ Dodano: 2008-10-15, 22:32 ]
poza tym ty rośniesz i se organizmu nie marnuj, bo w wieku 20 lat będziesz się czuł na 30, tyle odemnie, pozdro, chętnie pomogę ale zadaj konkretne pytanie, nawet dietę pomogę ci ustalić, tylko chopie zastanów się nad sobą i rzuć to gówno, a zaimponujesz mi jak napiszesz że puściłeś pawia pod sztangą po miesiącu morderczego treningu i uwierz to co teraz przerabiasz to przy tym jest pikuś, powodzeństwa
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.