Toq, odpuść se jaranie bo to gówno i łatwo jest sie wykończyć ,
Mylisz się. "Wykończyć się" jest praktycznie niemożliwe.
Batman napisał/a:
z tym jaraniem to racje ma dla mnie to jest zwyczjane gowno:D tym bardziej w polsce kazdy mowi ze czyste z holandii a to gowno prawda bo to jest zielsko "czyste" z piwnicy w granulkach chodowane haha ponoc RAWDZIWE jest zdrowe ale takie tylko znajdziesz na jamajce i w tym podobnych krajach, poza tym oni to tam pala bo maja taka religie czy cos takiego dokladnie nie wiem wiem ze to o religie chodzi
Obawiam się, że nie wiesz o czym mówisz. Akurat to co sobie wychodujesz będzie czyste.
Może patrzysz, ale nie widzisz. Powtórze jeszcze raz. Nie jest możliwe "wykończenie się" marichuaną. Już herbata moze być bardziej niebezpieczna, bo tzw "czaj" jest niebezpieczny dla serca.
Wysłany: 2009-10-24, 07:45
Mam kolege, ktory pali prawie codziennie od roku ponad i wyglada jak nie wyglad. Tak jak zanim zaczal jarac to dosyc silny chlopak byl a teraz taki flak, ze szkoda gadac. Byl kiedys dobrym uczniem a teraz ledwo zdal do nastepnej klasy. To nie jest wykanaczanie?
Jak pali dziennie od roku to co sie dziwisz? Tak samo jak bys pił dziennie 10 kubkow kawy albo przez rok dziennie pił alkohol. Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-10-24, 13:14
Tematycznie, posty odbiegają już od pytania, autor uzyskał odpowiedź, a spam kusi. Żeby nie wystawiać silnej woli forumowiczów na złe działania owego offtop'u temat zamykam.
Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"