Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2009-10-23, 16:37 Siłka a trawka
Witam... Chodzę na siłownie i od paru dni zażywam kreatynę... Do tego od poniedziałku zaczynam treningi mma... Wiem, że takie treningi wymagają wyrzeczeń w stylu ograniczeń z używkami... Czytałem, że nawet okazyjne picie rujnuje długi okres ćwiczeń na siłowni itp... Dlatego pić przestanę... No ale, tutaj przejdę do sedna sprawy, lubię też sobie od czasu do czasu przypalić zielone :D. Co sądzicie o paleniu w okresie w którym się ćwiczy? Słyszałem coś, że obniża to testosteron. Prawda to? Jeśli tak to jaki udział testosteron ma w treningach?
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-10-23, 16:43
Ilość THC zawarta w przykładowym jednym pakiecie jest znikoma, i nie masz co się martwic o sprawy związane z treningami na siłowni. Często owa opcja jest praktykowana przez kulturystów (Pan Arnold z tego słynął), ponieważ tak jak napisałeś alkohol jest dla nich zgubny. Więc od czasu, do czasu nie zaszkodzi wszystko jest dla ludzi, ale jako, że prawo jest jakie jest: Nie namawiamy do praktykowania.
P.S Inna sprawa dlaczego kreatyna, jeżeli dopiero co zacząłeś trening na siłowni.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Czytałem, że nawet okazyjne picie rujnuje długi okres ćwiczeń na siłowni itp...
Zależy jak kto rozumie okazyjne. Ja sobie raz na jakiś czas pozwalam na małe piwko dla zdrowia. Okazyjne picie rujnuje to co się wypracowało na siłowni, ale głównie kulturystom, nafaszerowanym sterydami, dla których każdy gram mięcha jest cenny.
Toq napisał/a:
Jeśli tak to jaki udział testosteron ma w treningach?
Im więcej testosteronu, tym większe mięśnie urosną A myślisz po co się bierze zastrzyki z teściem Głębokie przysiady ze sztangą na barkach pobudzają gruczoł krokowy do wytwarzania większej ilości testosteronu...podobno
Wysłany: 2009-10-23, 17:03
Na siłownie chodzę od września ;D Kiedyś też trenowałem... Kumple mówili, że już mogę brać kreatynę a jako, że leżała nieużywana to zacząłem ją stosować... Tzn jak na razie dużo jej nie zjadłem :D Jedną łyżeczkę przed siłownią i po w ten wtorek i czwartek...
Jeśli bardzo chcesz jesc ta kredke to zacznij kiedy będziesz widział zastoje w treningach, kiedy będziesz zbliżał się do granicy... Jeśli będziesz mial diete to możesz zarzucić sobie gainera jakoś po siłce. W tematach Lucjusza znajdziesz wszystkie potrzebne info, pozdro.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-10-23, 17:47
Toq, to jak Ty ją jadłeś 2 razy na 5 dni?
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Wysłany: 2009-10-23, 18:54
Tak pisało w dawkowaniu :D 5g przed treningiem i 5 po...
z tym jaraniem to racje ma dla mnie to jest zwyczjane gowno:D tym bardziej w polsce kazdy mowi ze czyste z holandii a to gowno prawda bo to jest zielsko "czyste" z piwnicy w granulkach chodowane haha ponoc PRAWDZIWE jest zdrowe ale takie tylko znajdziesz na jamajce i w tym podobnych krajach, poza tym oni to tam pala bo maja taka religie czy cos takiego dokladnie nie wiem wiem ze to o religie chodzi
Wysłany: 2009-10-23, 19:35
Ludzie ktoś pali to niech pali,jego zdrowie jego wola - żaden profesor online nie wbije mu do głowy,że nie warto,więc po co ten zbędny spam
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Majkel, ja tylko mowie zrobi(sz) sobie co zechcesz
Batman, to podobno kontakt z bogiem miało ułatwiać i jak sie to paliło to niby aby dostrzec rzeczy jakis sie normalnie "niezjaranie" nie widzi ale to kiedyś czytałem na PIERDOLOPEDI wiec nie wiem czy to prawdziwe informacje były
_________________ Pierdol Szkołe , Zostań Ninja
Wysłany: 2009-10-23, 19:42
Hate91 napisał/a:
Majkel, ja tylko mowie zrobi(sz) sobie co zechcesz
Ja nie palę,ale wiem że takie kazania internetowe niczego nie dadzą.