Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-07-04, 18:21
Tuńczyka możesz jeść z chlebem pełnoziarnistym pół godziny po treningu.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
dotąd sobie robiłem 8kilówkami po 2x 15seri (tzn łokieć na kolano i z dol do gory) i potem pompki walilem i to wszystko
Masz 13 lat i 8 kg? To ja widzę jakie to były "ćwiczenia" i łokcia nie kładzie się na kolanie
To nie jest nic nadzwyczajnego. Ja sam robię na bicek 7,5 kg na jeden w tym ćwiczeniu a mam średnią siłę na swój wiek. Mam kumpla w moim wieku który bierze 13 kg na jedną łapę. Jest 2 razy silniejszy odemnie oczywiście technika zachowana żadne machanie.
Ja bym na twoim miejscu odpuścił sobie siłkę. Pózniej problemy z kręgosłupem... Trening domatora wystarczy. Jeśli chcesz sięgnąć po kretę teraz to co będzie za pare lat. W wieku 16 lat saa bo nie będzie przyrostów.
To ja na prawdę nie pamiętam ile brałem na biceps, ale jak bierzecie po tyle, to jesteście na prawdę wspaniali. Ja wrzucałem swoje foty i nie myślę, żebym był leczszczem, ale tyle chyba nie brałem.