Mawashi, chodziło mi o to, że najpierw 20 s + 10 przerwy i dodatkowo powtarzamy to jeszcze siedem razy, co łącznie daje 8. Może i zamieszałem, ale każdy potrafi policzyć.
yaol90, wykorzystaj go w takim razie, też bym chciał mieć coś takiego na stancji. (rowerek + górna funkcja crossfit)
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
yaol90, wykorzystaj go w takim razie, też bym chciał mieć coś takiego na stancji. (rowerek + górna funkcja crossfit)
korzystam jak jest brzydka pogoda albo po treningu mam siły(co się rzadko zdarza:P)
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
a ja polecam przysiady ze sztangą trzymaną z tyłu no na karczychu
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Przysiady ze sztanga z przodu angażują więcej grup mięśniowych
spoko, ale teraz podaj różnicę jakie grupy mięśniowe pracują ze sztangą trzymaną z tyłu i z przodu - najlepiej wszystkie różnice
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
i ktoś jeszcze robi tabate ?? i jak wam idzie ?? i ile raz na tydzień ??