Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Trening domatora - Komentarze
Autor Wiadomość
shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-10-18, 22:53   

Oczopląs niestety musi zostać (przynajmniej na razie), w przeciwnym razie post ciągnąłby się w nieskończoność. Rozwiązaniem by był albo HTML, albo dodanie do BBcode ScrollBoxa. Już myślałem, że "[scroll]" to własnie to, ale działa jak widać.
No w każdym razie, puki Tycho się nie pojawi na forum sprawa jest nie do ruszenia (chyba, że Franz może coś wskórać?).

Diety nie prowadzę, z braku czasu i możliwości posiłkowania się o stałych porach, czyli jem jak leci.
Niczego stosować puki co też nie planuje, bo przez te cholerne lato, w dwa miechy wakacji straciłem prawie 9 kilo i dopiero odzyskuje "formę w jedzeniu". Od trzech tygodni jadę prawie na samych schabach z koguciego cycka i ryżu (cycki zdobyły przewagę na punkty) :-P i stopniowo odzyskuje wagę (aktualnie 54kg - tragedia, a chciałem podbić chociaz te 5kg do 65), ale z moim przepalaniem to jeszcze potrwa.
O diecie do zastosowania na początek już dodałem, a napisał to oczywiście Lucjusz.

Swoją drogą działam tutaj, a w dziale broni echo słychać;P

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2010-10-19, 17:29   

Z tymi zdjęciami to muszę się zgodzić z Luckiem. Nie wiem jak inni, ale ja też oczopląsu dostaje. Myślę, że mógłbyś to zrobić tak (tak moja mała sugestia): napisać pod postępami np. "Plecy" i tam wstawiać zdjęcia mięśni pleców i analogicznie tak z każdą partią (opatrzone datą). Zajęłoby to nieco więcej miejsca, ale było by moim zdaniem przejrzyściej.
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-10-21, 21:56   

michal_5_fcb napisał/a:
Nie wiem jak inni, ale ja też oczopląsu dostaje. Myślę, że mógłbyś to zrobić tak (tak moja mała sugestia): napisać pod postępami np. "Plecy" i tam wstawiać zdjęcia mięśni pleców i analogicznie tak z każdą partią
Tez o tym myślałem, ale w efekcie końcowym wyszłoby tylko jeszcze większe zamieszanie. Najlepszym wyjściem byłoby użycie właśnie takiego ło uokienka -> - tak łopatologicznie pokazując ;)

Juz napisałem w tej sprawie do Tycha, wiec cza się w cierpliwość uzbroić.

MarcinMT 
MMA

Wysłany: 2010-10-29, 23:32   

shinra, Nie wrzucasz nic nowego bo czekasz na nowy układ zdjeć by Tychu ? Czy juz odpuściłeś ? : >

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2010-10-30, 09:26   

Ostatnie zdjęcie 21.10 było wrzucane. Może aparat się popsuł.
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-10-30, 22:26   

A ciekaw byłem kto zauważy (albo kto obserwuje)?

To teraz pula informacyjna:
Sprostowując, najpierw nie wrzuciłem z zamotania, a potem zapomniałem;)

Jeżeli zrezygnuje to dam znać, ale puki co się na to nie zapowiada. Tak samo jeżeli się skisi aparat lub po prostu nie będę go miał (taka możliwość istnieje).

Jak widać miałem wtedy krótka przerwę, co krótko opisane ;)
Swoją drogą powinni trochę przystopować z tymi serialami, a zainwestować w coś normalnego, bo mózg się lasuje. 3 kanały i kilkanaście seriali na dobę to ostre przegięcie jak na mój gust).
Co dziwne po tych czterech dniach kompletnego nic nie robienia, mam wrażenie tak jakby, że albo mięcho ciut lepiej się prezentować zaczyna (może potrzebny był taki krótki odpoczynek?) albo spinam się poza kontrolą - a może poprostu mi się wydaje? Jak to jest?
Zmieniłem też sposób pokazania brzucha. Zastanawiałem się czemu wychodzi taki zerowy a normalnie z góry jednak cosik widać i dojszedłem, że jak biorę ręce za głowę to automatycznie za bardzo wyginam plecy do tyłu. Zluzowałem i teraz bez wielkiego spinania brzucha nawet skośne widać... w sumie to nie widać;).

Ciągle nie czuja różnicy w tych bocznych pleców (tych obok grzbietowych i poniżej łopatki-nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywają;)). Ma ktoś jakiś pomysł?

Edit:
Zapomniałbym. Pisałem do Tycho i coś ma zdziałać w temacie, więc puki co palcie rzeńszeń dla zdrowia oczu ;)

Chwilowa przerwa techniczna w aktualizacjach w celu dostosowania strony formy uzytkowo-estetycznej tematu.

Odpowiedz do tematu