Ziomek, Ziomek, za duzo piszesz ostatnio głupot.
Byc moze trener mial na wzgledzie to, ze przy takim wygladzie, posturze, muskulaturze (obojetnie jakbys tego nie nazwal) kopie nadzwyczaj mocno... Byc moze Tobie trener nigdy nie powiedzial dobrego slowa i tak naskoczyles na chlopaka... Co do tarcz "gąbek" to juz sytuacja zostala raczej wyjasniona.
Gabki hah :D jak już to tarcze. Nie wiem jakim cudem niby tak mocno uderzałeś że się zdziwił skoro nawet techniki kopnięcia nie znasz... A bez niej nikt mocno nie kopie. Nie chcę wątpić w trenera ale nie wiem czy nie jest jakiś nieudolny. Lub po prostu spotkał na treningach tylko paru słabych 13 latków.
A co do tematu to trening plyometryczny w takim razie.
a widziałeś jak ktoś mocno kopnął piłkę
to ja kiedyś kopałem bez zbędnej techniki, aż słupki zwiewało
mocno kopać można nie mając żadnej techniki
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
trener chciał go pochwalić i dobrze przynajmniej teraz ma chłopak motywacje. Tylko żeby nie przerodziło się to w cwaniactwo albo narcyzowatość:P Trenuj dalej trenuj i jeszcze raz trenuj jak trener Cię zauważył to masz coś w sobie i nie zmarnuj tego.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
trener chciał go pochwalić i dobrze przynajmniej teraz ma chłopak motywacje. Tylko żeby nie przerodziło się to w cwaniactwo albo narcyzowatość:P Trenuj dalej trenuj i jeszcze raz trenuj jak trener Cię zauważył to masz coś w sobie i nie zmarnuj tego.
no jasne, chciał żeby przyszedł na następny trening i kasa się liczy na tym świecie
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
nie zawsze chodzi o kasę czasem po prostu chce zmotywować młodego człowieka do treningu :P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-13, 16:38
Pimpek35 napisał/a:
Byc moze trener mial na wzgledzie to, ze przy takim wygladzie, posturze, muskulaturze (obojetnie jakbys tego nie nazwal) kopie nadzwyczaj mocno... Byc moze Tobie trener nigdy nie powiedzial dobrego slowa i tak naskoczyles na chlopaka... Co do tarcz "gąbek" to juz sytuacja zostala raczej wyjasniona.
A więc tak dopiero zaczyna się u mnie 3 miesiąc treningu kick boxingu a trener sam nie może uwierzyć że tak napier***** na treningu w tak młodym wieku.Jak patrzę na ludzi u mnie w klubie co trenują po parę lat to trenuję tak jak oni lub lepiej Jest pewny tego że za rok pojadę na zawody i je wygram sam mi to mówił. A więc twoje wypowiedzenie było pochopne. W ten sposób zyskałem sobie szacunek na sekcji i jest ok
tutaj jednak przerodziło się to w narcyzowatość i cwaniactwo albo w fajna bajkę:P
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-13, 18:27
Rafi93 napisał/a:
Ziomek, weź wejdź sobie na żal.pl czy coś i tam się rozwijaj .
Wiecie co chłopaki? Nie wiemy jak było na prawdę, nie chcę się wypowiadać, może i rzeczywiście tak było, może i to podkoloryzował, a może i jest najgorszy w sekcji i próbuje się dowartościowa, ale tak na prawdę to ja mam to w d***
Ziomek, w 3 miesiace wyrobiles sobie szacunek? Na szacunek to trzeba sobie zasluzyc dosyc porzadnie bo to nie szacunek ludzi ulicy tzw. meneli i innych, którzy mowiac do mnie kierowniku proszą o zeta.
Tak samo jak z wiekiem zmieniasz postrzeganie równie tak samo będzie z czasem, który trenujesz.
Po 3 miesiacach kazdemu wydaje sie duzo.
Jak patrzę na ludzi u mnie w klubie co trenują po parę lat to trenuję tak jak oni lub lepiej Jest pewny tego że za rok pojadę na zawody i je wygram sam mi to mówił. A więc twoje wypowiedzenie było pochopne. W ten sposób zyskałem sobie szacunek na sekcji i jest ok
jestem pod wrażeniem. Dasz autograf? Jak już tak zaczniesz wszystko wygrywać to bedzie sporo warty.
Skoro porównujesz sie do ludzi którzy trenują pare lat to gratuluje ... gwiazdorze
A więc tak dopiero zaczyna się u mnie 3 miesiąc treningu kick boxingu a trener sam nie może uwierzyć że tak napier***** na treningu w tak młodym wieku.Jak patrzę na ludzi u mnie w klubie co trenują po parę lat to trenuję tak jak oni lub lepiej Jest pewny tego że za rok pojadę na zawody i je wygram sam mi to mówił. A więc twoje wypowiedzenie było pochopne. W ten sposób zyskałem sobie szacunek na sekcji i jest ok
i masz talent, nie zmarnuj go...oby trener się nie mylił...bo 1x na 50 uczniów, trener może się pomylić
a na jakie zawody wybierasz się masz już ustaloną datę
nie zapomnij nakręcić video i tutaj nam pokazać, abyśmy bili brawo
a teraz zagadka z mojego quiz'u:
Cytat:
Pomnóż 'X' przez jakakolwiek cyfre od 1 do 9, potem pomnóż wynik razy 3. Każda cyfra wyniku będzie taka sama jak pierwszy wybrany mnożnik. Jaka to cyfra
A: "57057"
B: "39039"
C: "37037"
D: "73073"