Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-03-08, 13:24
Cytat:
Co do powtórzeń to tak: 12-10.
Killu, czytaj uważnie każdy post w temacie który założyłeś, żeby nie powtarzać tych samych pytań wielokrotnie.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Wysłany: 2009-03-08, 13:41
*poniedzialek:
-trening
*wtorek
-Wyciskanie sztangi na lawce poziomej 4s
-podciaganie na drazku 3s
-wyciskanie francuskie sztangi w lezeniu 2s
-pompki na poreczach 2s
*sroda:
-trening
*czwartek:
-przysiady ze sztanga na barkach 3s
-przysiay ze sztanga trzymana z przodu 3s
-uginanie ramion ze sztanga stojac podchwytem 3s
-uginanie ramion ze sztangielkami stojac (uchwyt mlotkowy) 2s
*piatek:
-trening
*sobota:
-MC na prostych nogach 3s
-wyciskanie sztangi zza glowy 2s
-pompki na poreczach 2s
Nowy plan treningowy, mysle ze jest dobry do tego codziennie nie zaleznie czy jest trening czy nie dochodza brzuszki i rozciaganie.
Wysłany: 2009-03-08, 14:06
A gdzie dni regeneracyjne? Pamiętaj, że Więcej nie znaczy lepiej!. Ja dalej będę ci sugerował żebyś ćwiczyć ogólnorozwojówkę (czyli ten plan który podałem wcześniej) np. W wtorek i sobotę. Brzuszki i rozciąganie, jak najbardziej wpłyną pozytywnie na twój tydzień treningowy.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Wysłany: 2009-03-08, 14:41
Nie wiem, jak wygląda twój trening KB, ale wiem jak wygląda mój trening MT (jak i większości klubów w Polsce). Więc sugeruje, że wcale łatwiej nie masz, dlatego można uznać, że TYLKO ta niedziela będzie "regeneracyjna". Nie będę powtarzał swoich wypowiedzi, ale podsumuje je: Trening nadal zły, tydzień przeładowany, brak odpowiedniej regeneracji no i zapewne diety dlatego prawdopodobnie dojdzie do przetrenowania. A uwierz mi, że jest to najgorsze (oprócz kontuzji) co może ci się przytrafić. Jeżeli do niego dojdzie, będziesz musiał skończy na pewien czas z treningami, żeby powtórnie "naładować baterie". Przemyśl co ci się bardziej opłaca.
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok
Wysłany: 2009-03-08, 17:16
Proponuje czwartek wolny zostawić. Myślę, że lepszy będzie FBW lub ACT dwa razy w tygodniu. Jak kiedyś pisałem, według mnie split do SW to niezbyt dobre rozwiązanie.