Hej, zwracam sie z prośbą aby uporzakować troche tematy w tym dziale i złozyć jeden unikatowy...czesto ludzie na forum pisza coraz to nowsze posty na ten sam temat(na wielu forach juz siedziałem ) a mianowicie treningi...jeden chce trening na mase drugi na siłe i teraz nasówa sie mój pomysł aby w tym temacie pisac rozpiski swoich treningów.
Nie wiem co na to moderatorzy ale wydaje sie mi że to dobry pomysł.
to zeby poszło to sprawnie to podeśle taki mały formularzyk (P.S w tym temacie mozemy również poprawiac swoje plany)
to tak:
Rodzaj treningu: siła,masa,rzezba (moze byc również np na schudniecie czy rzeźbe brzucha)
Intensywnosc: ile razy w tygodniu,i jaki poziom zaawansowania
Trening:
(i tu moze byc np zdjecie efektów naszej pracy)
Jeżeli temat sie nie spodoba prosze usunąć obrażać sie nie bede bo jeszce troche zamłody jestem aby sie z wami kłucić :P
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-04-11, 19:11
Jak najbardziej jestem za, można by utworzyć temat podwieszony do tego działu, gdzie znajdowałyby się same rozpiski (wreszcie można by kierować nowych forumowiczów w odpowiednie miejsce ). Z góry deklaruje swą pomoc jeżeli chodzi o rozpiski przeróżnych odmian treningów , jak i podstawowych splitów. Czekam na opinie administracji jeżeli pomysł wyjdzie ruszam z postami.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer
FW
Wiek: 15 Dołączył: 31 Mar 2009 Posty: 84 Skąd: Nowy Tomyśl
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-04-14, 08:22
Mnie to nawet pasuje.
life@death napisał/a:
teraz nasówa sie mój pomysł aby w tym temacie pisac rozpiski swoich treningów.
Czyli Ci chodzi o to, aby każdy opisał swój trening, a inni mu to sprawdzili?
Lucjusz1992 napisał/a:
można by utworzyć temat podwieszony do tego działu, gdzie znajdowałyby się same rozpiski
To jest dobre
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2008 Posty: 288 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-04-14, 09:01
michal_5_fcb napisał/a:
Mnie to nawet pasuje.
life@death napisał/a:
teraz nasówa sie mój pomysł aby w tym temacie pisac rozpiski swoich treningów.
Czyli Ci chodzi o to, aby każdy opisał swój trening, a inni mu to sprawdzili?
Wydaję mi się, że chodzi mu o napisanie własnego, sprawdzonego treningu, dzięki, któremu doszliśmy do jakiś tam wyników (i tu właśnie przydatne będą zdjęcia przed/po rozpoczęciu treningu)
_________________ Nak Muay znaczy wojownik ...
www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-04-14, 12:13
BzYq napisał/a:
Wydaję mi się, że chodzi mu o napisanie własnego, sprawdzonego treningu, dzięki, któremu doszliśmy do jakiś tam wyników
W takim razie Ja jestem za.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
chodzi o to aby kazdy napisał swój sprawdzony plan treningowy, bo zmiany co miesieczne lub co dwu miesieczne wychodza ludziom na dobre przynajmniej tak słyszałem no i oczywisscie taki temat to ułatwienie dla ludzi poszukujących
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2009-04-14, 19:57
ej, wiem OCB, napisalem tylko, ze w tej sprawie trzeba napisac do moda dzialu "silownia" - patrz Franz pisac, a nie czekac, az samo sie zrobi niemniej jednak pomysl dobry
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...