Chodzi mi o wszystko naraz. Coś jak zestaw ABS, który działa na wszystkie partie brzucha, tak samo chce znaleźć jakiś zestaw ćwiczeń który wzmocni wszystko co wymieniłeś.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-11-06, 20:22
Chyba podczas cyklu na siłowni (czy to na masę czy na rzeźbę) masz w planie treningowym: biceps, triceps i przedramiona także ćwiczysz mięśnie rąk i dlatego niezbyt rozumiem o co Ci chodzi.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Nie chodze na siłownie, ani nie znam sie na tych cyklach na siłowni. Chciałem się dowiedzieć czy są jakieś ćwiczenia zwiększające siłe rąk które przynosza szybkie efekty i które moge wykonywac w domu. Nie zrozumieliście pytania bo źle je sprecyzowałem, za co przepraszam. DrunkMaster, wiesz że te "ćwiczenie" podobno rzeczywiście dobrze wyrabia przedramie?
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-11-07, 09:53
Tylko po co Ci teraz cokolwiek wzmacniać jak masz 13 lat? Przyjdzie czas i na trening na siłowni gdzie na pewno wzmocnisz ręce. Póki co daj sobie spokój. Graj w piłkę, siatkówkę i inne sporty, a siłownie to się wybierz w wieku 16 lat.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
pompki w bardzo wąskim roztawie rąk, tak żeby łokciami dotykać do ciała i zrób tak kilka/naście razy w ciągu dnia po 30
albo na drążku się podciągaj albo z puszczaj się bardzo po woli
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"