jak by nie patrzeć mają kawał łapy. Jak oni to robią że łączą masę którzej nie jeden by pozazdrościł z szybkością? Macie informacje odnośnie treningów jakie sa stosowane przez nich?
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale wszyscy są Murzynami, czy Afroamerykanami, oni są już tak zbudowani, mają to w genach. Pewnie wszyscy zrozumieli mój post, że myślę, że nie ćwiczą, pewnie i ćwiczą, ale na pewno spędzają mniej czasu na siłowni nie utrzymując diety, niż nie jeden "biały" z regularnymi treningami i dobrą dietą a są lepiej wyrzeźbieni.
Ktoś z pewnością wrzuci zdjęcie jakiegoś grubego murzyna i mnie wyśmieje, za to, co napisałem.
hahaha ten też jest dobrze zbudowanym sprinterem:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-09-19, 21:56
Panowie w bajki nie wierzcie: Ani genetyka; ani dieta; ani treningi.
W ich przypadkach graja głównie role sterydy. To dzięki SAA uzyskują takie sylwetki. Oczywiście, nie piszę, że taka sylwetka nie jest do osiągnięcia "na sucho", ale w ich przypadku i wymogach zawodowych to właśnie one odgrywają największą rolę.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"