Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-12-10, 10:33
Imo to główne znaczenie ma tutaj dieta i odpowiedni trening, czyli na rzeźbę. Do tego niektóre odżywki wspomagają waskularazycję (podobno xpand) - no chyba, że chcesz mieć kosmiczne żyły na wierzchu, to wtedy już tylko w grę wchodzą koxy
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-12-10, 16:28
Mięśnie i okablowanie są ważne, ale czy nie lepiej pracować nad tym pierwszym .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
to jest tak.w zawodach kulturystycznych zawodnicy wygrywaja przedewszystkim rzezbą i symetrią[pomijamy mr olympia gdzie masa jest nr 1 raczej].
jesli chodzi o "okablowanie" to jest to bardzo proste do uzyskania-zerowy poziom tluszczu,cienka skóra[tzw pergaminowa]n askutek odwodnienia przed zawodami[zawodowcy].po za tym przed zawodami -maxymalna pompa.roznie to idzie.biora viagre[nie zart],pompuja sie tlenkiem azotu,arginią,pija lampke wina,wypalaja papierosa,aby podwyzszyc cisnieniei tym samym zwiększyc prędkosc bicia serca.
im szybciej bije serce,tym żyły są bardziej widoczne.
No tak , lecz chodzilo mi tak na codzien nie bede przeciez codzienie pil wina albo palil . Ogolnie to mam preferencje co do zyl na wierzchu bo mam ale chcem troszke wiecej.