Witam, nadchodzi czas na 3 cykl i potrzebuje pomocy w doborze suplementów, do rzeczy.
1 cykl na mono - odczułem go pozytywnie 5kg masy 10kg na płaskiej
2 cykl universal storm - tragedia masa 0kg na płaskiej 5 kg
I teraz zastanawiam się czy zrobić cykl na:
storm+shock ponoć dobrze kopie, ale jeżeli nie zadziała tak jak sam storm to kasa i czas w **
mono+stack ale jaki myślałem nad animal pump lub nano vapor, a może coś innego.
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-08, 22:08
Storm jak najbardziej, ale do tego dorzuć mono - dopiero takie połączenie gwarantuje dobre efekty i na pewno się nie zawiedziesz. Booster przed treningowy również wskazany, może być Shock ale tutaj nie ma ogólnej zasady - jedne osoby "kopnie" inne w ogóle nie poczują, musisz znaleźć ten odpowiedni dla siebie suplement. Możesz spróbować Shocka, No-Xplode, Cytonoxa, No-Shotguna bądź inny NO booster i połączyć go ze Stormem bez obawy. Ja sam zaczynam na dniach cykl na Stormie, a jako pre-workout wybrałem Superpump 250 (chciałem SizeOn zamiast Storma no ale kasy brakło). Producenci piszą na opakowaniu, że produkt działa niczym na zasadzie synergii najlepiej z inną odżywką tej firmy (i tak mamy Shock+Storm, Sp250+SizeOn, No-Xplode+Cell Mass, Cytonox+Cytocell, Nano Vapor+Anabolic Halo itp.) ale wiadomo, że chodzi tylko o czysty zysk
Już zamówiłem storm+shock, zobaczymy może tym razem trochę mnie roz***
Może polecilibyście jakiegoś dobrego gainera w przystępnej cenie myślałem nad Biogenix Monster Mass lub carbo Olimpa+Ostrowie.
Ale chyba wezmę carbo+białko bo te gainery jakoś na mnie nie działają. 4kg ostrowi robię około 2 kg masy, a na gainerach 1.5kg hi-teca+4kg gainbolica 6000+ 3kg monster masa przytyłem góra 1kg nie wiem czego to tak.
Ja sobie teraz popijam Gainbody Machine Man 30 z Activlabu i spokojnie moge polecić. Chociaż ja np. niezbyt przepadam za Activlabem, to jednak sie skusiłem. Oprócz tego że smak orzechowy jest zajebisty (z mlekiem, bo z wodą średnio) to jeszcze ma 30g białka/100g. Zresztą w necie opinie też są pozytywne odnośnie tego produktu.