Znalazłem na stronie z suplami taki oto bajer http://www.centrumodzywek...rgy-p-2055.html . Miał ktoś styczność? Bo z tego co wyczytałem na forach to ponoć dobre, a cena też niczego sobie. Tylko zastanawia mnie jak to się bierze, bo napisane jest jedynie że 2 tabletki dziennie ale nie wiem w jakich porach dnia. Czy przed treningiem i po? Czy z rana jakoś? Z góry dzięki za odpowiedzi.
as0531 Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2010 Posty: 33
Wysłany: 2011-01-14, 21:31
moim zdaniem nie warto nie ma w składzie nic szczególnego, tylko nie potrzebnie zmęczysz wątrobę substancjami zbrylającymi, nie zwracamy na to teraz uwagi, ale jak ktoś bierze dużo tabletek to się to odbija na starość na wątrobie, jak brakuje Ci energii polecam albo uregulowanie diety i godzin spożywania, a jeśli to nic nie daje to są specjalne diety uzupełniające wszystkie te związki które są w tych tabsach.
Pozdrawiam
Jednak zdecydowałem się kupić bo majątek to nie jest a ciekawy jestem efektu najwyżej komuś opchnę . A nie wie ktoś może w jakich porach dnia mam to brać? Z góry dzięki.
Musisz pamiętać, że po tej odżywce będziesz palił tłuszcz, a chyba nie chcesz ważyć jeszcze mniej
Wysłany: 2011-01-14, 22:21
jeśli chodzi o L-karnitynę to bym się kłócił bo to tylko placebo dla otyłych, ale jak pisałem bez sensu to brać szczególnie że zaczynasz, jak już kupiłeś to pewnie 2 z godzine przed treningiem , ale pamiętaj że oni zrobią wszystko żeby zarobić, energia się nie bierze z tauryny czy kofeiny to są tylko pobudzacze, najważniejsze jest dobre żarcie, nie baw się na początku w takie syfy tym bardziej że jesteś w takim wieku że energie masz non stop ;P
P.S. to nie jest odżywka tylko suplement
No ważyć jeszcze mniej napewno nie chce ;p. Ale dzisiaj się ważyłem to o 2 kg więcej niż przeszło tydzień temu. A kupiłem je z czystej ciekawości . A z tą dietą to mam problem bo kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, żeby ułożyć odpowiednią.
Wysłany: 2011-01-14, 22:47
ciężko radzić bo o tym mówi jakieś pół internetu, poczytaj , najważniejsze żeby jeść regularnie mniej więcej co 3 godziny co da 6 posiłków dziennie, druga sprawa czyli zapotrzebowanie energetyczne jest indywidualna, poszukaj akurat o tym jest masa informacji.