Opis producenta:
BCAA Xplode? to produkt, który wreszcie spełni wszystkie Twoje oczekiwania! Trzy wspaniałe owocowe smaki: cytrynowy, pomarańczowy i ananasowy, a do tego dzięki zastosowaniu najwyższej jakości super mikronizowanych, farmaceutycznych aminokwasów BCAA doskonała rozpuszczalność. Dzięki temu zawarte w BCAA Xplode? aminokwasy niezwykle szybko się wchłaniają i od razu są dostępne dla procesów anabolicznych i energetycznych.
Chciałem sobie kupić BCAA i natknąłem się na nowy produkt firmy olimp, ze składu wnioskuje że jest calkiem niezły i cena też w miare odpowiednia. To podobno jakaś nowość więc pewnie jeszcze tego nikt nie próbował... Co o tym myślicie?
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-15, 22:25
Już nie nowość, ogólnie szału nie ma, cenowo dalej wychodzi lepiej BCAA Xtra Activlabu, a lepsze jakościowo jest chyba BCAA TsT Hi-teca.
Ja już kończę z bcaa, na następną wycinkę biorę samą l-leucynę, do której ewentualnie dorzucę glutaminę i jakieś aminokwasy proste, z tego co piszą na forach zachodnich, takie 'combo' jest dużo bardziej efektywne. To znaczy, lepiej wziąć 5-10g L-Leucyny, niż 5-10 BCAA (w których mamy dodatkowo, teoretycznie 2 zbędne aminokwasy), jeśli to leucyna ma główny wpływ na masę mięśniową.