Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
BCAA Xplode
Autor Wiadomość
amen20 

Wysłany: 2010-02-15, 22:02   BCAA Xplode

Kod:
Opis producenta:
BCAA Xplode? to produkt, który wreszcie spełni wszystkie Twoje oczekiwania! Trzy wspaniałe owocowe smaki: cytrynowy, pomarańczowy i ananasowy, a do tego dzięki zastosowaniu najwyższej jakości super mikronizowanych, farmaceutycznych aminokwasów BCAA doskonała rozpuszczalność. Dzięki temu zawarte w BCAA Xplode? aminokwasy niezwykle szybko się wchłaniają i od razu są dostępne dla procesów anabolicznych i energetycznych.

Sklad:
wolne aminokwasy BCAA: L-leucyna, L-walina, L-izoleucyna, L-glutamina, aromaty, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodu, zagęstnik: guma arabska, substancje słodzące: cyklaminian sodu, sacharynian sodu, aspartam, acesulfam K, sukraloza, substancja przeciwzbrylająca: wodorofosforan wapnia, emulgator: lecytyna, chlorowodorek pirydoksyny (wit. B6), barwniki: E104, E110.

Chciałem sobie kupić BCAA i natknąłem się na nowy produkt firmy olimp, ze składu wnioskuje że jest calkiem niezły i cena też w miare odpowiednia. To podobno jakaś nowość więc pewnie jeszcze tego nikt nie próbował... Co o tym myślicie?

Spetz 
JJ/Sanda

Wysłany: 2010-02-15, 22:25   

Już nie nowość, ogólnie szału nie ma, cenowo dalej wychodzi lepiej BCAA Xtra Activlabu, a lepsze jakościowo jest chyba BCAA TsT Hi-teca.

Ja już kończę z bcaa, na następną wycinkę biorę samą l-leucynę, do której ewentualnie dorzucę glutaminę i jakieś aminokwasy proste, z tego co piszą na forach zachodnich, takie 'combo' jest dużo bardziej efektywne. To znaczy, lepiej wziąć 5-10g L-Leucyny, niż 5-10 BCAA (w których mamy dodatkowo, teoretycznie 2 zbędne aminokwasy), jeśli to leucyna ma główny wpływ na masę mięśniową.

Kary 

Wysłany: 2010-02-16, 12:32   

Zależy kto jakie ma możliwości finansowe ,ale ja bym polecił CL Purple Wrath
Co do nowości to musisz sam się przekonać czy to na Ciebie działa i tyle

Odpowiedz do tematu