Pewnie wielu z was słyszało lub używało tego suplementu. Chciałbym się dowiedzieć czy na jeden cykl lepiej by było zmieszać go z monohydratem czy lepiej stosować tylko CP. Słyszałem dużo różnych wersji i pomyślałem że może ktoś juz z tym eksperymentował. Cel to oczywiście siła + trochę masy mięśniowej też by się przydało. Dieta jest, siłka 3 razy w tygodniu + 3x MMA. Wcześniej stosowałem monohydrat, zrobiłem przerwę.
pozdrawiam
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-05-31, 09:00
Zważając na: wiek/staż/wcześniejsza suplementacje najefektywniejszą formą będzie przyjmowanie monohydratu z Cell Pump'em. Oczywiście jeżeli wcześniejszy cykl na mono nie dał oczekiwanych efektów (jeżeli było "na odwrót" ekonomicznej wyszłoby powtórzenie go).
Co do dawkowania:
Dzień z treningiem :
Monohydrat rano
CellPump przed treningiem
Monohydrat po treningu
Dzień bez treningu :
Monohydrat rano
CellPump w porze treningu
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"