Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
CEL: Wytrzymałość, kondycja, spalanie tłuszczu
Autor Wiadomość
yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-08-28, 13:55   CEL: Wytrzymałość, kondycja, spalanie tłuszczu

To zacznę od tego co jest teraz. Trenuję muay thai 2-3 razy w tyg. chwilowo mam przerwę 2tyg z kłopotów prywatnych ale od września a już na pewno od połowy września wracam do treningów. Obecnie prócz MT biegam staram się 2-3 razy w tyg albo 8-14km trucht albo interwały na odcinku 6km z przerwami. Wcześniej była jeszcze siłka 2-3 miechy ale póki co nie mam czasu na to od października może to się zmieni. Przed wakacjami chodziłem na basen 1 raz w tyg i prawdopodobnie od września znowu będę chodził. Do tego robię ABS2 na brzuch ćwiczenia pleców, drążek i ćwiczenia na worku w domu. Czasem jazda na rowerze . To tyle co do treningów. Dieta hmm ogólnie staram się jeść zdrowo bez słodyczy fast food. Zazwyczaj mój obiad to ryż+ mięso(zazwyczaj pierś z kurczaka).Z powodu że pracuje jem kanapki w pracy (ser/szynka masło). jajka staram się jeść 3-4 razy w tyg po 3-4 na śniadanie. Dużo nabiału mleko serki ser. Owoce albo warzywa przynajmniej jedno dziennie. Pije tylko wodę jak jestem w domu i w pracy. Nie jest idealna dieta ale cały czas ją dopracowuje w miarę możliwości.
No i teraz przejdę do konkretów potrzebuje waszej rady. Szukam odzywek dla siebie. Mój cel to głownie przygotowanie pod MT. odzywki na kondycje wytrzymałość. Chcę kupić jakiś spalacz aby zgubić niewielki ale mimo wszystko tłuszczyk. NIE CHCE PRZYBRAĆ na wagę. Chcę być w kategorii wagowej której jestem.
Linki do paru nad którymi myślałem:
Spalacze:
http://www.sfd.pl/sklep/D...me-opis364.html
http://www.sfd.pl/sklep/T...in-opis556.html
Myślałem nad aminokwasami i białkiem żeby uzupełnić moją dietę. Ale nie jestem specjalista na temat odżywiania się i suplementacji. I w tej sprawię proszę o rady. Czy dobrze myślę? :mrgreen: I co mi doradzacie. Prosiłbym z linkami..

Z góry dziękuję za was czas i rady.

P.S. osób poniżej 18 roku proszę o nie wypowiadanie się bo po prostu dla mnie takie osoby mają za mało doświadczeni i nie będę sugerował się ich odpowiedziami.

amen20 

Wysłany: 2010-08-28, 14:51   

Sam używam Trec - ClenBurexin, mogę Ci powiedzieć, że mam mieszane uczucia. Na pewno pomaga w redukcji bo dużo szybciej zaczęła mi waga spadać odkąd postanowiłem się nim wspomóc, aczkolwiek na początku przez pierwszy tydzień, może dwa strasznie mnie po nim bolała głowa i ogólnie nieciekawie się czułem. Teraz jest już wszystko w porządku. Nie wiem czy większość spalaczy ma takie skutki uboczne czy tylko ten, ale pomyślałem, że trzeba poinformować.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-08-28, 15:57   

właśnie tego spalacza zaczął używać mój kolega ale dopiero 2 dzień i jeszcze nie było okazji spytać o skutki uboczne. Ale dzięki za info na pewno pomoże:)

Odpowiedz do tematu