Wysłany: 2009-01-02, 21:51 Co doradzicie na drugi cykl??
Witam, jestem po cyklu kreatyną Kaizena, cykl miałem w listopadzie. Z czystego lenistwa i tez czesciowo przez to ze cwicze sam w domu nie mierzylem sobie przyrostów, bynajmniej masy zbyt nie nabralem, od pazdziernika 4 kg, ale w tym czasie z 80kg na plaskiej podbiłem do 90.
Moje pytanie brzmi - co byscie doradzili mi na drugi cykl?? Myslalem nad massacra olimpa, ale moze macie jakies lepsze propozycje.
_________________ I am addicted. I've collected footsteps before dawn. Seen places i never knew existed. Run to the moon and back. Obeyed the voice in my head. Let music carry me when I couldn't. Raced against yesterday. Let the world be my witness. I am addicted.
nie bierz tego u mnie efekty byly takie, ze z bialym rumakiem spotykalem sie chyba z 30 razy dziennie, i z tego co wiem wiekszosc tak ma. Poza tym jak juz bys chcial massacre to musisz kupic 2 puchy. Lepiej zainwestuj w storma
efekty byly takie, ze z bialym rumakiem spotykalem sie chyba z 30 razy dziennie
wtf?? jaki biały rumak??
_________________ I am addicted. I've collected footsteps before dawn. Seen places i never knew existed. Run to the moon and back. Obeyed the voice in my head. Let music carry me when I couldn't. Raced against yesterday. Let the world be my witness. I am addicted.
co za kretino je odzywki. ja jem wlasne odchody albo powiem innaczej gowno i dzieki temu jestem zmasowany. podnosze wtedy 200 na klatke. jednom renkom.
_________________ Kto zadże ze bossem skończy w najlepszym przypadku we szpitalu.