Witam, trenuje KB i chodze na silownie. mam 175cm/77 kg.
Robie teraz trening na sile, nie bralem jak do tej pory zadnych odzywek, ale teraz chce zaczac co mi doradzacie, nie chodzi o mase ale sile
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-01-09, 17:05
Jaki Staż na siłowni.
Dieta jest? Jak tak to w jakich proporcjach?
Wiek również by się przydał (bo nie wiem czy się sugerować nick'iem)
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Siłę sie robi naturalnie. Nam w wojsku przed każdym treningiem z sambo lub combat 56 kazano na rozgrzewkę robić 60 pompek. Siła podskakuje automatycznie do góry.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-01-12, 19:59
Zazwyczaj można wyciągnąć +5 kg na monohydracie, lecz pod koniec cyklu oraz kiedy zejdziemy z "pompą" zostaje od 2 do 3 kg na plusie. Zależy od diety, a jeżeli owej nie trzymasz to nie musisz zbytnio martwić się olbrzymim wynikiem dodatnim na wadze.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"