Ja w czasie sesji przed egzaminami staram się dostarczyć cukry+jakiś napój energetyczny. Że dosyć rzadko pije takie rzeczy to efekt jest odczuwalny. Co do samej guarany to kolega brał i całą noc dał radę się uczyć ale ile dokładnie to nie wiem.
Co do sportów walki ona nie ma raczej jakiegoś potrzebnego zastosowania przynajmniej ja tak sądzę.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Co do sportów walki ona nie ma raczej jakiegoś potrzebnego zastosowania przynajmniej ja tak sądzę.
ja dziś wziąłem energon X 1000, od razu 2 kapsułki + 900mg magnezu 30minut przed treningiem, pobudzony na maksa byłem, nawet bólu nie czułem, zwiększyła mi się wytrzymałość i zmęczenia nie czułem
po prostu w szatana się przemieniłem kolejny raz hehe
dodam, że z rana wziąłem 450mg magnezu
a któregoś dnia wziąłem 2300mg magnezu
przemoxD napisał/a:
No i czasem jak jest dużo nauki i trzeba zarwać nockę to kawa. Niektórzy podniecają się braniem fety w takich sytuacjach, dla mnie to bardziej imprezowa używka niż do nauki
można np kupić w sklepie sportowym kapsułki, gdzie w jednej jest aż 200mg czystej kofeiny
badź guaranę brać, co jest lepsza od kawy, bo wiadomo, kawa obniża naszą energię życiową a dodatkowo wypłukuje cenne witaminy i minerały
tak samo do napojów energetyzujących - nic one nie dają tylko wyniszczają nasz organizm
lepsze są napoje energetyczne, a to już jest wyższy poziom i różnice są między nimi
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Eh na mnie tam nic nie działa , może po prostu to twoja wiara w te napoje sprawia że czujesz takie mocne efekty
tylko ja nie pije napoi energetyzujących, jak już to energetyczne, a po za tym guaraną jest w kapsułkach, przynajmniej ja taką posiadam i wodą popijam obficie
kup czystą kofeinę w kapsułkach, gdzie w jednej jest minimum 200mg czystej kofeiny, weź takie 2-3 o godzinie 19h, to będziesz szalał w nocy
to prawda, nie na każdego to musi działać, jednego rozwala z wrażenia a drugi będzie zamulał się przy tej samej dawce, to można spróbować z 4-czwórną dawką
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"