Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Cz ktoś bierze pobudzacze jak Guarana bądź inne ?

Bierzesz guaranę bądź inne pobudzacze ?
TAK
10%
 10%  [ 2 ]
NIE
25%
 25%  [ 5 ]
Zawsze
0%
 0%  [ 0 ]
Od czasu do czasu
15%
 15%  [ 3 ]
Raz na jakiś czasu
25%
 25%  [ 5 ]
Jak mam ciężki dzień [praca/trening itp]
10%
 10%  [ 2 ]
Nigdy w życiu
0%
 0%  [ 0 ]
Jestem noobem i nie wiem co to takiego
10%
 10%  [ 2 ]
Inne
5%
 5%  [ 1 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 20

Autor Wiadomość
Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-06-04, 16:04   Cz ktoś bierze pobudzacze jak Guarana bądź inne ?

Czy ktoś z forumowiczów i forumowiczek bierze guaranę bądź inne środki pobudzające :?: Jeśli inne to jakie, jeśli guarana to jaka i ile mg/g :?:
No i kiedy bierzecie, w jakich okolicznościach :?:
Może macie jakieś odmienne zdanie na temat środków pobudzających :?:

DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2011-06-04, 22:23   

Ja próbowałem w sesji i tak:
- efedryna jakoś na mnie nie działa, wziąłem 6 sudafedów i i tak się spać chciało
- power be (tauryna) jak wypilem ponad 2 litry to nie czulem jakiejś większej energii szczeólnie,
- kofeina faktycznie działa, jak za dużo przyjmę to mam objawy zatrucia - trzęsą mi się ręce czuję bicie swojego serca i czuję się fatalnie. Jak 3 półlitrowe green upy i kawę walnąłem to miałem taki zjazd że musiałem iść spać bo się fatalnie czułem. Uważać z green upami ;-)

Czyli, podsumowując, żadne farmakologiczne pomoce mi w nauce nie pomagają, do treningów nie widzę sensu tego używać (bo po co).

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

halo22 
Bjj

Wysłany: 2011-06-04, 23:17   

Ja wypijam czasami taki suplement kofeina+tauryna+quarana. Rozpuszczam jedna tabletkę(jak aspiryna) w wodzie i można pic ^ ^ Jeśli nie chce spać całą noc to muszę wziąć tak ze 2-3 szklanki tego. Nigdy nie stosowałem tego przed treningiem, gdyż uważam, że żadne środki farmakologiczne nie wpłyną jakoś rewolucyjnie na moje rezultaty, a jeśli już to nie będzie to zdrowe. Stosuje napoje energetyczne tylko wtedy, gdy mam nawał roboty i muszę to przez noc ogarnąć ;)

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2011-06-04, 23:46   

Brałem ta nowosc jakas z olimpu L karnityne z kofeina w takich tubkach do picia
wypiłem 3x wieksza dawke i poszedłem spac normalnie wiec raczej nie działa

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-06-05, 11:54   

ja przed treningiem [30 minut] wziąłem Power guarane i na sali w szatana się przemieniłem, rozwalałem kogo i co popadnie i po treningu do 2h w nocy zasnąć nie dałem rady :lol:

a innym razem wziąłem to samo tylko 60 minut przed treningiem ta sama rozjebucha na sali, tylko po treningu mogłem iść nieco wczęśniej spać 8-)

http://www.kfd.pl/hitec-power-guarana-40483.html

też miałem pewien problem z kofeiną, wziąłem za dużo pobudzaczy, tzn. za dużo kofeiny było, i serce już przed 11h szalało i skupić się nie dałem rady :mrgreen:
być może to jest uczulenie na duże dawki kofeiny :mrgreen:

jeszcze dobrym preparatem jest Energon X 1000 firmy ActivLab
też daje dobrze kopa i wytrzymałość wzrasta, np ćwicząc byłem mocno ospały i myślałem że nie będę dał rady ćwiczyć, a tu miła niespodzianka, zrobiłem więcej ćwiczeń i o większej mocy 8-)
http://www.kulturystyka.s...roducts_id/1111

Kary 

Wysłany: 2011-06-05, 12:26   

Guarana bardzo dobra - ja w sumie pobudzacze głównie znałem w postaci przedtreningowych stacków (boostery no) a brałem już różne np. cytonox/shock theraphy/napalm/noz full throttle i inne. A ostatnio np. jade spalacz thyroburn i wczoraj dowaliłem do tego kawe to też mnie nawet potelepało ;-) trzeba testować ,ale mi to nie raz ratuje życie

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-06-05, 13:26   

Kary napisał/a:
Guarana bardzo dobra - ja w sumie pobudzacze głównie znałem w postaci przedtreningowych stacków (boostery no) a brałem już różne np. cytonox/shock theraphy/napalm/noz full throttle i inne. A ostatnio np. jade spalacz thyroburn i wczoraj dowaliłem do tego kawe to też mnie nawet potelepało ;-) trzeba testować ,ale mi to nie raz ratuje życie

a o tych w/w pobudzaczach co piszesz, to dobrze brać przed SW czy bieganiem ?
bo z tego co wiem to przed siłownią to jak najbardziej polecane :-D

Luigi 

Wysłany: 2011-06-06, 09:06   

Ograniczyłbym się tylko do Guarany. Z resztą nie uważam żeby do treningu potrzebne były jakieś środki. Wystarczy 8 lub 9-cio godzinny sen o równych porach i żadne takie gówienko nie jest potrzebne ;)

artemis 

Wysłany: 2011-06-06, 14:24   

no boostery nie bardzo do sw, jak bierzesz spalacz to po co dowalac kawe, nie za duzo kofeiny w organizmie ? Luigi kazdy tak mowi o suplach poki ich nie wezmie, nie kazdemu sen wystarczy i nie kazdy ma taki komfort zeby 8-9h spac.

Luigi 

Wysłany: 2011-06-06, 14:43   

Masz rację, też często nie mam tej wygody snu przez pracę ;| Brałem różne boostery przed treningiem i teraz po prostu szkoda mi kasy na to. Wole dobrze zjeść po treningu ;)

artemis 

Wysłany: 2011-06-06, 14:52   

ale do czego brales boostery ? Do sw czy silowni ?

Luigi 

Wysłany: 2011-06-06, 16:12   

przed SW i osobiście odradzam

artemis 

Wysłany: 2011-06-06, 16:42   

no to mijalo sie z celem, booster droga sprawa a jak ktos potrzebuje pobudzenia do sw sa lepsze i tansze srodki

Luigi 

Wysłany: 2011-06-06, 17:09   

teraz już radzę sobie bez ;)

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2011-06-06, 19:31   

DrunkenMaster napisał/a:
- efedryna jakoś na mnie nie działa, wziąłem 6 sudafedów i i tak się spać chciało

Ja jak się bawiłem w farmaceutyki, to zawsze szliśmy w tango - na efedryne mnie nie ciągnię, za to polecam od czasu do czasu DXM, było przewijane na tym forum w innym temacie ;-)

Jeśli chodzi o pobudzacze, to pijam czasami (ostatnio coraz częściej, czas ograniczyć) jakieś smętne energy drinki typu Be-Power, Space Rocket, a z wyższej półki :D to czasami jakiś Burn albo Red Bull.

A poza tym niucham tabakę od paru miesięcy, jedna paczka starcza mi na tydzień/dwa, polecam owocowe Ozony i ogólnie Poschlowskie tabaczki, inne nie przypadły mi do gustu. Jakby nie patrzeć to też pobudzacz.

No i czasem jak jest dużo nauki i trzeba zarwać nockę to kawa. Niektórzy podniecają się braniem fety w takich sytuacjach, dla mnie to bardziej imprezowa używka niż do nauki

Rzecz jasna zaznaczyłem opcję: "Jestem noobem i nie wiem co to takiego" bo mi się najbardziej spodobała

Odpowiedz do tematu