Wcześniej brałem ów masówkę i bez żadnej rozpisanej diety byłem bardzo zadowolony z efektów. Szybkie przyrosty masy oraz siły, widoczne nawet już po tygodniu+.
Każdemu jestem w stanie polecić ten produkt.
Teraz na nowy cykl planuje dorzucić sobie jeszcze nitrobolon 3, i do tego jeszcze aminokwasy czy coś by się przydało. Kasa po wakacyjnej robocie jest więc trzeba wziąć się za siebie :P Tylko jak na razie nie chce mi się nawet na siłkę iść ;d Od jutra już planuje karnet wykupić ;d
_________________ 8 lat Taekwondo ITF
1 rok Kick-Boxing
A teraz przerwa w SW i tylko siłownia :)
zapytam jeszcze Dawidtkd czy brałeś tak jak na opakowaniu 1 porcje po treningu? W necie wyczytałem że należy to podzielić na 3 części i przyjmować między posiłkami?
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....
W dni treningowe biorę ok 140g, czyli 2 porcje pełne w ich miarce, 30min przed treningiem, oraz drugą taką samą dawkę od razu po treningu. W dni nie treningowe biorę jedną taką porcję między jakimiś posiłkami zazwyczaj lub wieczorkiem ;d
_________________ 8 lat Taekwondo ITF
1 rok Kick-Boxing
A teraz przerwa w SW i tylko siłownia :)