Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2009-04-05, 16:58 Jabłczan kreatyny - co i jak?
planuje niebawem drugi cykl na kreatynie. poprzedni na monohydracie poszedl mi bardzo dobrze.
na drugi cykl wybrałem jabłczan, tylko teraz mam kilka pytan:
-jakiej firmy produkt polecacie
-jak dlugi powinien byc cykl
-jak wyglada dawkowanie <moze byc na konkretnych przykładach>
googlowałem, ale troche sie pogubilem w natloku informacji i dlatego ten temat
pozdro.!
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-04-05, 18:39
Z typowych jabłczanów zainteresowałbym się: Biogenix M3 Creatine; Cubed z SAN, BIOTECH Tri Creatine Malate, TCM Olimp'u (dla niektórych jeden z najlepszych na naszym "polskim rynku").
Są jeszcze opcje związane z stack'ami których "podstawą" jest owa kreatyna: Ultimate Horse Power, Biogenix Cell Pump.
Czas jaki musisz przeznaczyć na dany cykl rozmieściłbym od 6 do 8 tyg (zależne jest to od wielu czynników; dla przykładu rozpiętość MIN oraz MAX przedstawia się w skali: od 4 do 12 tyg.).
Dawkowanie według zaleceń na opakowaniu. Zazwyczaj zamyka się ona w 2 przedziałach:
2x5g oraz 3x3g.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Ja ze swojej strony mogę dodać, że polecam cm3 firmy trec, nie jestem wielkim znawcą w tym temacie, ale przyrosty po cyklu miałem super i jestem zadowolony.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.