Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 100 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-09, 08:52
to w jakim celu pojawił się temat?? nie pytasz przeciez co masz brac bo już kupiłes a na wrażenia jeszcze pewnie trochę poczekamy, więc bezsensu zaśmiecanie forum
kyokushin_man - przeczytałeś wątek od początku... ?
Szkoda, że zrobiłeś już zakupy, bo nie zdążyłem Ci polecić białka: BSN Syntha 6 - sam się na nie niedawno przerzuciłem i z zadowoleniem stwierdzam, że jest to zdecydowanie jedno z najlepszych białek z jakim miałem do czynienia.
Cykl zakończony,
wrażenia hmmm
dobry kop jeżeli chodzi o sile, miałem dość dużo energii na treningu, masy zrobiłem tylko 2 kg. Ale w sumie Praca 12 godz dziennie, siłownia i kickboxing 3/3 . Odczułem znaczny spadek libido ale to przez zmęczenie raczej, to by było tyle.
Moim zdaniem troche malo tych treningów zeby libido spadało chyba ze bez kitu ta robota zjechany
prawdopodobnie lipa z dieta była i tyle bo 2 kg to ja tyje po 2 sniadaniu nie mowiac juz o mono przez 6 tyg
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Co do mono to bylbym na nie. Monohydrat poprostu pompuje Twoje miesnie woda, przy czym musisz pic bardzo duzo wody. Jest jeszcze jedna wazna rzecz jesli chodzi o monohydrat - jesli przestaniesz cwiczyc, opuscisz sie, ta cala woda z miesni Ci zejdzie. Chodzi o to zeby mase miesniowa zatrzymac. Kazdy ma inaczej, ale w moim wypadku wystarczylo opuscic tydzien, dwa treningow i biceps juz nie byl taki jak kiedys. Bylem zadowolony z jablczanu, poniewaz to jest najbardziej naturalna forma kreatyny. Efekty po jablczanie zostaly mi do dzisiaj.
Moge jeszcze polecic Magnum 8000 ktory jest nie dosc ze bardzo smaczna odzywka, to bardzo wartosciowa, posiada w sobie monohydrat ktory w polaczeniu z jablczanem moze dac wieksze efekty + olej MCT.
Jeszcze lepszym rozwiazaniem bylby Nitrobolon Energizer. W polaczeniu z treningami kickboxingu dalby Ci niesamowitego kopa.