Pakuje już jakies 3 lata, nie miałem diety, ale starałem dobrze sie odżywiać. Ostatnio wcale mi nie wchodzi, a nie moge bardzo nabrać masy dlatego chce coś przywalić. Z dietą zaczynam od poniedziałku jak mi przyjdzie białko (Ostrowia WPC80) i kreatyna (Olimp). Może za jakiś czas coś do tego dorzucić jakiegoś gajnera? Co myślicie?
białka z gainerem raczej sie nie miesza, bo gainer ma w sobie białko.
białko możesz zmiksować z karbo. wyjdzie ci taki swojski gainer.
ostrowia to zdaje sie szybko wchłanialne białko, dobre po treningu.
ja tam przy masie też szamam białko, bo mi brakuje diecie, ale to niewielkie ilości.
a zamiast carbo pije wode z miodem. trza se jakoś radzić. co nie? pzdr.
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....
Mały plan:
Pociągnąć z miesiąc na tym białku i kreatynie (aż się skończy)
Zainwestować w PVL Mutant mass, kreatyna Olimp i BCAA Olimp.
Na a potem to się zobaczy może jakiś Horse Power.
Jak to się wam widzi???
[ Dodano: 2009-03-06, 11:07 ] herbate z miodem to piłem.
wode z miodem - spróbuje
_________________ GOLD SHOT
Ostatnio zmieniony przez Przemi 2009-03-06, 15:59, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-03-06, 13:36
Czego nie widziales, herbaty czy cherbaty?
Herbata rosnie w sklepach spozywczych, w pudelkach, dostepne jest w formie saszetek jak i sypkiej. Bardzo dobry trunek - polecam
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-03-06, 16:30
Przemi napisał/a:
Mały plan:
Pociągnąć z miesiąc na tym białku i kreatynie (aż się skończy)
Zainwestować w PVL Mutant mass, kreatyna Olimp i BCAA Olimp.
Na a potem to się zobaczy może jakiś Horse Power.
Jak to się wam widzi???
Skończ obecny cykl, i zrób przerwą trwającą 6-8 tygodni (zależy jak długą suplementacje sobie zafundowałeś). Wtedy można pomyśleć, o następnych "dokonaniach".
Co do BCAA- suplementacja tym "specyfikiem" może trwać bardzo długo (można się pokusić o "suplementacje ciągłą" lecz krótkie przerwy jednak muszą być), więc możesz zakupić nawet teraz i brać przez następne tygodnie 1g na kmc.
Białko, Gainer itp. według braków w diecie.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"