Wysłany: 2011-09-18, 15:41 Kick Boxing Jakie Odżywki
Witam mam takie pytanie trenując Kick Boxing w poniedziałek i środę po 2h oraz w tygodniu siłownie jakie mam brać odżywki aby przybrać na masie ? nie stać w miejscu nie spadać w dół tylko iść w górę.
Z góry thx za odpowiedź pozdrawiam
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Jak chcesz zwiekszyc wage to dieta po 1 jedzeniem w proszku miecha nie zrobisz
wiec wiez sie za miche rozpisz jadłospis i zajmiemy sie suplami
a idiotów ktorzy nie maja nic do wniesniania do tematu prosze o zamkniecie mordy bo to juz kolejny temat gdzie wpisuje sie jakis idiota nie majacy o niczym pojecia
pis joł
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
policz zapotrzebowanie rozpisz posiłki w ciagu dnia ja poprawie ewentualne błedy
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Wysłany: 2011-09-19, 00:45
Nightmare napisał/a:
Jak chcesz zwiekszyc wage to dieta po 1 jedzeniem w proszku miecha nie zrobisz
wiec wiez sie za miche rozpisz jadłospis i zajmiemy sie suplami
a idiotów ktorzy nie maja nic do wniesniania do tematu prosze o zamkniecie mordy bo to juz kolejny temat gdzie wpisuje sie jakis idiota nie majacy o niczym pojecia
pis joł
rozumiem że te słowa kierujesz do mnie ? faktycznie może nie przemyślałem do końca odp na pytanie zadane w temacie bo kolega chce przytyć a ja trenując k1 i ćwicząc na siłowni chce się porostu się nie zajechać dlatego biorę odżywki co prawdopodobnie też uchroni mnie też przed spadkami wagi, jednakże uważam że nazwanie mnie idiotą z tego powodu jest wybitnie nie na miejscu :)
Kolega pytał o odzywki na mase a ty nie wymieniłes zadnej z nich po 2 1 rzedna sprawa jest dieta 3 jesli nie masz pojecia na dany temat ani nie umiesz nakierowac kogos co ma robic po co piszesz cokolwiek ?